Pet jasnih znakov, da vas je bivši prebolel

Morda je skrajni čas da se prenehate slepiti, da bosta še kdaj par.
Fotografija: Obstajajo jasni znaki, da je zaključil vajino skupno zgodbo. FOTO: Unsplash
Odpri galerijo
Obstajajo jasni znaki, da je zaključil vajino skupno zgodbo. FOTO: Unsplash

Čeprav je že nekaj časa vaš bivši, upate, da bosta nekoč znova par. Res je, so primeri, ko bivša partnerja oživita zvezo, včasih pa je bolje priznati, da se to pač ne bo zgodilo. Kateri so jasni znaki, da vas je prebolel in šel z življenjem naprej?

Ima novo dekle

Spoznanje, da je našel novo ljubezen, je udarec za vaš ego. A prav to je prvi dokaz, da je šel z življenjem naprej, kar bi morali storiti tudi vi.

Vrnil vam je vse vaše stvari

Ko ste se odselili iz skupnega stanovanja, ste za seboj pustili veliko malenkosti. In če vam je on vse, kar je ostalo za vami, hladno vrnil, je čas, da nehate upati, da bosta še kdaj živela pod isto streho.

Zavrača vse stike z vami

Na vaše klice se ne oglaša, sporočil vam ne vrača, tudi ko se po naključju srečata, vas noče pogledati v oči in vas zgolj hladno pozdravi. Z vsem tem vam več kot očitno sporoča, da v njegovem življenju za vas ni več prostora.

Več kot očitno se vas izogiba

Zato zavrača povabila na zabave, kamor ste povabljeni tudi vi, se izogiba krajem, kjer bi lahko naletela drug na drugega, ali se, ko vas zagleda, celo obrne in tako poskrbi, da se ne srečata. Ob vsem tem bi res morali prenehati verjeti, da do vas še goji topla čustva.

Podaja vam jasna in nedvoumna sporočila

Ne želim te več videti, nočem se pogovarjati s teboj, komaj čakam novih začetkov, ne ljubim te več, midva sva zgodovina in podobne izjave so boleče, a so odkrite in nedvoumne, zato se ne bi smeli slepiti, da iz njegovih ust letijo zgolj z namenom, da bi vas prizadel, temveč zato, ker je do vas odkrit, pa čeprav resnica ni taka, kot bi želeli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije