NEPRIMERNO

Stvari, ki jih moški v postelji sovražijo

Med dejanji, ki jih ne marajo, je na prvem mestu igranje orgazma.
Fotografija: Nekatere napake v postelji le težko spregledajo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekatere napake v postelji le težko spregledajo. FOTO: Thinkstock

Med strastnim seksom so pripadnice nežnejšega spola pogosto pretirano občutljive, negotove in samokritične ter počnejo stvari, ki so v škodo njim, njihovemu dragemu in celotnemu doživetju. Poglejte zato osem tistih, ki jih moški dobesedno sovražijo.

Igranje orgazma

Seveda si vsaka želi, da bi njen ljubimec imel občutek, da zadeve obvlada. A če orgazma kljub njegovemu trudu ni in ni, igranje tega ni na mestu. Verjemite, pozoren ljubimec ve, kdaj ste pošteni in kdaj ne. Laž je zanj zato veliko večji udarec, kot bi mu ga zadala resnica.

Stalni napotki

Res je, na moč spodbudno je, kadar svojo ali njegovo roko položite tja, kjer bi si dotikov želeli, ali mu nežno šepnete na uho, naj bo hitrejši, počasnejši, močnejši. A vsaka stvar ima svojo mejo. Neprestani napotki in neskončna navodila bodo imeli povsem nasprotni učinek.

Vprašanja: Si že? Kako dolgo še?

Zgodi se, da on prehitro doživi orgazem. Vprašanje, iz katerega veje razočaranje v smislu, ali je že opravil, vse skupaj samo še poslabša. Dovolj hudo mu je že brez tega. Prav tako niso na mestu pripombe, da vse skupaj predolgo traja. Komentarji v nobenem primeru niso zaželeni.

Pretirana glasnost

Nič ni narobe, če z glasovno spremljavo pospremite svoj vrhunec. Vzdihi in kriki v stilu porno filmov pa so velik ne.

Nekreativnost

Zlasti v dolgi zvezi so novosti v postelji več kot dobrodošle. Če si boste vsaj včasih dovolili pokukati izza meja poznanega, ne bo prav nič narobe. Nasprotno. Kajti nove poze in prijemi so tisti, ki jih oni obožujejo. Ostajanje pri starem pa na drugi strani razumejo kot nekreativnost in nepripravljenost vlagati v kakovosten spolni odnos.

Obremenjevanje z videzom

Pozabite na morebitne telesne pomanjkljivosti in prižgite luč. Zanj ste preprosto popolni, in če boste samozavestni, bo popoln tudi seks z vami.

Siljenje v umazani govor

Obstajajo moški, ki ga obožujejo, in taki, ki ga ne marajo. Tako kot to velja za ženske. Dobro je vedeti, v katero skupino sodi vaš dragi, in ga ne siliti v nekaj, kar ubije njegovo strast, namesto da bi jo podžgalo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije