POZOR

Osem jasnih dokazov, da vas vaš izbranec ne spoštuje

Spoštovanje je eden od temeljev uspešnega in zdravega razmerja, zato v odnosu, kjer ni prisotno, ni vredno vztrajati.
Fotografija: Odnos, v katerem ni spoštovanja, nima lepe prihodnosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Odnos, v katerem ni spoštovanja, nima lepe prihodnosti. FOTO: Thinkstock

Dvomite o svoji zvezi, saj menite, da vas on ne spoštuje dovolj? Je obnašanje, ki zgovorno priča o tem, da se ne motite. In ker brez spoštovanja ni zdravega odnosa, ne oklevajte in končajte razmerje, ki nima lepe prihodnosti.

Nikoli nima časa za vas

Vedno prelaga vajine zmenke in odpoveduje načrte, ker pride nekaj vmes. Ko se končno sestaneta, se mu nekam mudi ali pa več pozornosti kot vam namenja telefonu. Če si za vas ne vzame časa in se vam tedaj, ko sta skupaj, ne posveti, je povsem jasno, da vas ne ceni in ne spoštuje.

Nikoli se vam ne zahvali

Ne glede na to, kaj naredite zanj ali za vajino zvezo, on to jemlje kot samoumevno in z njegovega jezika nikoli ne zdrsne beseda hvala. Ker je prepričan, da ste dolžni skrbeti za njegovo ugodje in udobje ter vas nima za enakovredno partnerico.

Nikoli vas ne vpraša za nasvet

Odločitve, pa naj zadevajo samo njega ali vaju oba, sprejema sam brez posveta z vami in vas nikoli, kadar je v zadregi, ne vpraša za nasvet. Ker vas ne spoštuje, je namreč prepričan, da mu tako ali tako ne bi mogli pomagati.

Vaše mnenje ga ne zanima

Prav tako ne vaše ideje, čeprav jih imate in mu bi jih z veseljem razkrili.

Načrtuje brez vas

Ne da bi vas vprašal, kaj nameravate zvečer, na večerjo povabi prijatelja, sprejme povabilo na zabavo ali kupi vstopnice za kino. Če bi vas spoštoval, bi vas vprašal, ali imate morda drugačne načrte.

Len je

Zato vam prepušča vsa hišna opravila in mu niti na misel ne pride, da bi vam pomagal. V zdravi zvezi so obveznosti enakomerno porazdeljene med oba partnerja.

Prepričan je, da vam je, ker ste z njim, padla sekira v med

Rad se pohvali, kako čudovit in krasen je, ob tem navrže še, da ste lahko srečni, ker ste ga spoznali. Seveda, sebe postavlja na piedestal, vas pa ne ceni in ne spoštuje.

Vara vas

Res potrebujete močnejši dokaz? Zamenjajte ga z nekom, ki vas bo spoštoval. Čim prej.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije