POMENLJIVO

Odkrijte, kakšen je v postelji

Posteljne veščine moškega je mogoče prepoznati veliko pred intimnim srečanjem.
Fotografija: Poljub je temeljni znak spolne privlačnosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Poljub je temeljni znak spolne privlačnosti. FOTO: Thinkstock

Kot je povedala spolna terapevtka Tracey Cox, je posteljne veščine moškega mogoče prepoznati veliko pred samim intimnim srečanjem. Na podlagi česa pa lahko presodite, kakšna spolna izkušnja se vam obeta z njim?

Poljubi

Moški, ki se poljublja prenežno in pri tem proizvaja veliko sline, je predvidljiv, malo dolgočasen, v postelji ne preveč kreativen in strasten. Hitri poljubi, med katerimi se stalno ponavljajo eni in isti gibi, odkrivajo sebičnega ljubimca, ki mu je mar samo za svoje užitke. Tisti pa, ki izmenjuje različne poljube in tehnike ter se odziva na pobudo ženske, izdaja čutnega, nežnega ljubimca.
»Če moški med poljubom z rokami objame vaš obraz, to veliko obeta,« je še povedala Coxova in dodala, da je poljub temeljni znak spolne privlačnosti, in če se vam zdi, da ni tak, kot ste ga pričakovali, o seksu raje sploh ne razmišljajte, saj boste po vsej verjetnosti razočarani.

Način, kako je

Najboljši ljubimci so hedonisti, ki uživajo v dobri hrani, in najslabši tisti, ki so izbirčni. Moški, ki se pretirano obremenjujejo s hrano, so obsedeni s kalorijami, z beljakovinami ter s svojimi mišicami so bolj kot v partnerico zaljubljeni vase. Tudi hitro metanje hrane vase ne obljublja nič prijetnega, saj razkriva moške, ki nimajo potrpljenja z ničimer, tudi pri seksu ne.

Način govora

Monoton glas brez spremembe tonalitete in izrazov na obrazu razkriva dolgočasnega ljubimca. Pogosto spremenjen način govora in živahni gibi pa na drugi strani temperamentnega moškega, s katerim tudi v postelji ni nikoli dolgočasno.

Način, kako se vede v družbi

Splošno pravilo se glasi: bolj kot je moški odprt in družaben, večje so možnosti, da dobro komunicira tudi v spalnici. Vase zaprti junaki so lahko pravi vulkan strasti. Tisti, ki so po naravi tihi in raje, kot da govorijo, opazujejo ter poslušajo druge, pa imajo neredko bogato spolno domišljijo in nenavadne fetiše.

Način sedenja

Moški, ki je med sedenjem z vsem telesom obrnjen proti partnerici, je v postelji zmagovalec, saj s tem kaže, da ji posveča vso pozornost ter ji je pripravljen ugoditi. Tisti, ki sedi razkoračenih nog in pogosto pogleduje po prostoru, hitro izgubi koncentracijo ter je dokaj nestrpen. Nasploh in tudi med rjuhami.

Način, kako se dotika drugih

Moški, ki se med pogovorom večkrat dotakne sogovornika, ga potreplja po ramenu in nima težav s fizično bližino, je radoveden ter nagnjen k eksperimentiranju. Tisti, ki je od sogovornika fizično oddaljen, njegovo telo pa je malo sključeno, je negotov vase in ga je strah pokazati svoje občutke. To pa niso ravno značilnosti dobrega ljubimca.

Način, kako vas drži za roko

Držanje za roko je še en dejavnik, po katerem je mogoče oceniti njegove veščine v postelji in obnašanje v zvezi na sploh. Moški, ki stalno prste prepleta z vašimi ter ob vsaki priložnosti išče vašo roko, je kaj lahko čustveni odvisnik in vas bo v zvezi dušil. Tisti, ki se le bežno dotika dlani izbranke, ni najbolj pozoren v postelji. Najboljši so po mnenju Coxove moški, ki žensko dlan vzamejo v svojo ali roki drug k drugi le prislonijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije