Napetost v zvezi lahko premaga hitri seks

Včasih rešitev za težave v razmerju prinaša hitra potešitev strasti.
Fotografija: Seks na hitro včasih prežene napetosti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Seks na hitro včasih prežene napetosti. FOTO: Thinkstock

Dejstvo je, da še tako dober seks ne more odpihniti vseh težav, ki se pojavljajo v zvezi. A če sta vidva zadnje čase napeta in je med vama negativna energija, bi morda morala razmisliti o hitrem seksu. Kako vama lahko pomaga zadeve postaviti v prave tirnice?

Med njim se tvori intimna povezava

Gola strast, hormoni in čustva. Vse to opredeljuje hitro akcijo, med katero bosta vsaj za trenutek pozabila na tisto, kar vaju bremeni, spet priklicala vse, kar vaju povezuje, in se spomnila, zakaj sta sploh par. Ko bodo negativna čustva v drugem planu, bosta lažje našla rešitev, ki bi jih vsaj za nekaj časa pregnala.

Srečnejša bosta

Orgazmi osrečujejo. To je dejstvo. Mešanica hormonov, ki se sprošča med njimi, pripomore k boljšemu počutju in pod njenim vplivom se bosta spomnila, zakaj se imata rada in zakaj bi bilo vredno zamere ter nesoglasja premagati. Prežeta s prijetnimi občutki, ki vaju bodo preplavili zaradi orgazma, bo vse to veliko lažje.

Skupaj se bosta zabavala

Kadar se krešejo negativne strasti, je zabava zadnje, kar vama pride na misel. Kar je škoda, saj zagrenjena težje najdeta pot iz zadrege. Med hitrim seksom bosta skupaj uživala, se zabavala in pozabila na manj prijetne plati življenja in zveze.

Hitreje bosta našla skupno besedo

Seks sam po sebi ne prinaša rešitve za težave, ustvari pa razmere, v katerih so te lažje dosegljive. Seks sprave v resnici lahko pripravi podlago za treznejši in konstruktiven pogovor.

Povečala bosta zadovoljstvo v zvezi

Kadar se težave le kopičijo in kopičijo, začnete malo dvomiti o smislu razmerja. Prav strasten in divji hitri seks pa lahko te dvome odpihne, znova spomni na lepe plati zveze in predvsem prepreči, da bi kdo od vaju tolažbo poiskal v drugem naročju ali v tuji postelji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije