JIFTIP

Nalepka namesto kondoma

Objavljeno 15. junij 2018 21.03 | Posodobljeno 15. junij 2018 21.06 | Piše: K. G.
Ključne besede: Jiftip kondom
Imenuje se jiftip, uporabnikom pa obljublja večji užitek. Strokovnjaki zgroženi, saj da nalepka za varnost ni dovolj.
Nalepka, ki naj bi naredila seks še lepši.
Zadnja moda, ki se uporablja pri preprečevanju izliva semena v nožnico, je nalepka namesto kondoma, ki si jo moški nalepi na vrh penisa.

Jiftip naj bi uporabnikom ponujal užitek pravega seksa, medtem pa so strokovnjaki zgroženi, saj majhna nalepka ne preprečuje ne nosečnosti ne spolno prenosljivih bolezni, poleg tega je vprašljiva tudi z zdravstvenega vidika.

Jiftip se namesti na očiščeno in suho glavico penisa, nato pa zadržuje izliv, kar naj bi povečalo sproščenost med spolnimi partnerji, saj se nalepke prodajajo pod sloganom Občutite svojega partnerja, občutite svobodo!, čeprav opozarjajo, da ne preprečujejo nosečnosti ali prenosa spolnih bolezni. Proizvajalec se brani, da tržišče nujno potrebuje alternativo kondomu in da je izdelek v razvojni fazi, povratne informacije uporabnikov pa so za zdaj pozitivne.

Strokovnjaki enotno odsvetujejo uporabo nalepk, tudi zato, ker njihova dolgotrajna raba ni raziskana, predvsem se sprašujejo, kaj se zgodi v moškem telesu, ko ne ejakulira oziroma ko semenska tekočina odteka le skozi robove nalepke, nekateri domnevajo, da je to lahko celo zelo boleče, a radovedneži ne nehajo kupovati izdelka.
Deli s prijatelji