ODLIKA

Moški s to lastnostjo so najboljši ljubimci

Veliko je dejavnikov, ki vplivajo na spolne veščine, med njimi je tudi prav posebna lastnost.
Fotografija: Dobri ljubimci premorejo veliko smisla za humor. FOTO: Prostock-studio, Getty Images
Odpri galerijo
Dobri ljubimci premorejo veliko smisla za humor. FOTO: Prostock-studio, Getty Images

Raziskava, katere izsledke so objavili v časopisu Socioaffective Neuroscience & Psychology, razkriva, da obstaja lastnost, ki jasno nakazuje, ali je moški v postelji dober ali ne.

Strokovnjaki so z raziskovanjem spolne preteklosti žensk poskušali ugotoviti, s kakšnim partnerjem so imele najboljši spolni odnos in v objemu katerega so najpogosteje dosegale orgazem.

Objektivna presoja

V študiji so sodelovale pripadnice nežnejšega spola, mlajše od 69 let, ki trenutno niso imele razmerja, saj so strokovnjaki domnevali, da vezane dame v ocenah ne bi bile objektivne. Sodelujoče so v 70-minutnem testu odgovarjale na različna vprašanja o spolnem življenju, na podlagi njihovih odgovorov pa so zaključili, da so imele najboljši seksualni odnos z moškimi, ki so se lahko pohvalili z dobrim smislom za humor.

Humor veliko obljublja

V zaključku so zapisali, da je smisel za humor sijajen znak seksualnih veščin, saj nakazuje na to, da je moški, ki ga premore, sproščen v različnih življenjskih situacijah, kar pomeni, da tudi, ko gre za intimo. Sproščenost je pogoj za kakovostno komunikacijo med partnerjema in v končni fazi za dober seks.

Tudi kreativnost ni od muh

Med odlikami, ki obljubljajo dobrega ljubimca, se je znašla še kreativnost. Tisti, ki se z njo ponašajo, jo zagotovo izražajo tudi med rjuhami, premorejo veliko interesa za zagotavljanje spolnega zadovoljstva partnerk in se zato lahko okronajo z nazivom dober ljubimec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije