BREZ DVOMA

Moška dejanja, ki jasno govorijo »ljubim te«

Topla čustva je mogoče izpovedati tudi brez besed.
Fotografija: Dejanja povedo več od besed. FOTO: Flamingoimages, Gettyimages
Odpri galerijo
Dejanja povedo več od besed. FOTO: Flamingoimages, Gettyimages

Lepo je slišati besedici ljubim te, ki iz njegovih ust prideta povsem nepričakovano. A ne le besede, obstajajo tudi dejanja, ki očitno izražajo topla čustva. S katerimi brez besed pove, da imate v njegovem srcu prav posebno mesto?

Neguje vas, kadar ste bolni

Ko ležite v postelji in vas kuha povišana telesna temperatura, ne zbeži, temveč skrbi za vas, vam kuha čaj, juhice in skoči v lekarno po zdravila, kajti pripravljen je storiti vse, da bi se čim prej počutili bolje.

Z vami počne stvari, ki jih imate radi

Pohajkovanje po trgovinah ali ogledovanje izložb ni njegova priljubljena aktivnost. Ker pa ve, da je vam to v veselje, se brez negodovanja poda z vami po nakupih. Še veliko je dejavnosti, ki se jim predaja zgolj zato, ker so ljube vam, ter tako dokazuje, da vas ima rad in rad preživlja čas v vaši družbi, ne glede na to, kaj počneta skupaj.

Do vas se obnaša enako, kadar sta sama in kadar sta v družbi

Ne le kadar sta sama, tudi kadar sta v družbi družine in prijateljev, vas prime za roko, objame čez ramo ali vas mimogrede poljubi. S tem jasno nakazuje, da vas ljubi in bi rad vsem pokazal, kako posebno mesto zavzemate v njegovem življenju.

Fizično izkazovanje naklonjenosti ne služi le kot pobuda za seks

Ko vam po dolgem dnevu zaprija objem, vam ga nameni. Večkrat vas poljubi kar tako, vam zmasira hrbet ali stopala ter vas poboža. Brez skritih namenov in pričakovanj, da bo vsak fizični stik, ki vam ga nameni, uvod v intimni akt.

Ne zavrača druženja z vašimi prijateljicami

In še zadnji jasen dokaz ljubezni: čeprav bi raje čas preživljal drugače, brez omahovanja sprejme povabilo na zabavo ali večerjo z vašimi prijateljicami, saj ve, da vam veliko pomenijo. Tudi s tem dokazuje, da vas povsem sprejema in sprejema tudi ljudi, ki vam veliko pomenijo, saj dobro ve, da v vašem življenju, tako kot on, igrajo veliko vlogo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije