PREPROSTO

Malenkost za boljši seks

Obstaja čarobna začimba, ki spolni odnos povzdigne na višjo raven.
Fotografija: Romantično vzdušje izboljšuje razpoloženje, okrepi občutke povezanosti in zato spolni akt dvigne na višjo raven. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Romantično vzdušje izboljšuje razpoloženje, okrepi občutke povezanosti in zato spolni akt dvigne na višjo raven. FOTO: Thinkstock

V raziskavi, ki so jo izvedli v šoli za javno zdravje univerze Indiana, so se tamkajšnji strokovnjaki hoteli dokopati do odgovora na vprašanje, kaj moškim in ženskam pomaga do boljšega seksa. In verjeli ali ne, rešitev je: romantika!

Romantika in seks

Na podlagi odgovorov 2000 prostovoljcev so ugotovili, da so bili vsi sodelujoči ne glede na spolno usmerjenost, spol in spolne prakse složni: z malo romantike je seks takoj boljši.

Preprosto, a učinkovito

Profesorica in glavna avtorica študije Debby Harbenick je zapisala, da je zadeva povsem enostavna: pred in med seksom se več poljubljajta, se crkljajta, si šepetajta romantične besede, napolnita prostor z glasbo, cvetjem, skratka, poskrbita za romantično vzdušje. Kajti to izboljšuje razpoloženje, okrepi občutke povezanosti in zato spolni akt dvigne na višjo raven.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije