NEZAŽELENI

Ljubimci, ki se ne zaslužijo druge priložnosti

Nekateri moški zaradi svojega obnašanja v posteljo vsake ženske pridejo največ enkrat.
Fotografija: Tisti, ki ne dojema, da je seks dejanje dajanja in sprejemanja, ne more biti dober ljubimec. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Tisti, ki ne dojema, da je seks dejanje dajanja in sprejemanja, ne more biti dober ljubimec. FOTO: Thinkstock

Nihče ni popoln in vsakomur se v postelji kdaj kaj ponesreči. Toda nekateri se trudijo, da bi napake popravili, drugi pa so prepričani, da zadeve obvladajo, čeprav to še zdaleč ne drži. Takšnim lahko rečemo slabi ljubimci in morda se kdaj s katerim od njih sreča vsaka ženska. Če je modra, samo enkrat, kajti ne zaslužijo si druge priložnosti. Ti so zagotovo takšni.

Moški, ki misli, da je najpomembnejši

Njegov ego je velik. Prepričan je, da je najboljši ljubimec na svetu, z ravno pravšnjim penisom in odlično tehniko. Vse, kar v postelji traja dlje od 10 minut, je zanj izguba časa, je za oralni seks, vendar le če ga izvaja ona, na koncu pa potešen hitro zasmrči. Bo pripeljal ljubimko do vrhunca? Težko, saj zanj njeni občutki ne igrajo nobene vloge. Pomembno je le, da on dobi tisto, kar pričakuje. Pa čeprav le enkrat ...

Nepodučeni

Kje je njen klitoris? Kje so erogene cone, o katerih govorijo vsi? Žensko telo je zanj velika neznanka in v resnici ne ve, kako se zadev lotiti in kako jih zaključiti. Nobenega dvoma ni, da seks z njim ne obljublja presežkov, zato nima prav veliko možnosti za popravni izpit.

Moški, ki vse prepušča njej

Če bi ljubimce poimenovali po živalih, bi njemu nedvomno pripadal naziv lenivec. Kajti on pričakuje, da bo vse opravila ona. Stimulacija z rokami, oralni seks, masaža? Da, če bo vsega tega deležen on. In to zgolj med predigro, ki ji po njegovih pričakovanjih sledi vroče nadaljevanje (ona zgoraj) in prav takšen zaključek, za katerega pa sam ne bi niti s prstom mignil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije