ISKANJE PRAVEGA

Koliko žab morate poljubiti, preden najdete princa?

Povprečna ženska v Veliki Britaniji naj bi poljubila 22 žabcev. Diamant naj bi se na ženskem prstu zasvetil do 27. leta.
Fotografija: Koliko žab ste prej poljubili?
Odpri galerijo
Koliko žab ste prej poljubili?

Ali, seveda, princeso. Angleži ne bi bili Angleži, če ne bi v evforiji pred poroko princa Harryja in Meghan Markle raziskali tudi tega vprašanja.

In dobili zanimiv odgovor: povprečna ženska v Angliji naj bi v življenju poljubila 22 žabcev, preden bo našla pravega princa zase, povprečen moški pa mora poljubiti še tri krastače več, torej 25, preden pride do kraljice svojega srca. Gregg Tatton-Brown, ki je vodil raziskavo za casumo.org, pravi, da se to morda sliši veliko, a da je za Angleže očitno vredno iskanja. Otočani še menijo, da bi morala vsaka ženska, ki da nekaj nase, natakniti na svoj prstanec diamantni prstan do 27. leta, kar pomeni, da bo imela za seboj približno pet bolj ali manj resnih razmerij. Tretjina jih bo partnerja vmes prevarala. Od tistih, ki so bili tedaj samski, jih je vsaj tretjina obupala nad tem, da bi našli sanjskega partnerja, po drugi strani pa skoraj polovica vseh vprašanih verjame v pravljice s srečnim koncem.

Nič čudnega, da se je vsak tretji udeleženec v raziskavi označil za nesrečnega v ljubezni, saj iskanje pravega traja toliko časa oziroma je lahko tudi zelo stresno in naporno, če vsakih nekaj let zamenjaš 'pravega' partnerja, za katerega se izkaže, da je bil samo – žabec.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije