MED RJUHAMI

Ko seks spominja na najhujšo nočno moro

Ženske so delile nekaj zgodb, ko med rjuhami ni šlo vse po načrtih. Eden je spal, drugi pel klitorisu.
Fotografija: Seks se lahko sprevrže tudi v neprijetno izkušnjo. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Seks se lahko sprevrže tudi v neprijetno izkušnjo. FOTO: Shutterstock

Seks bi moral biti super in fajn, a ni vedno tako, kar boste razbrali tudi iz spodaj zapisanih resničnih zgodb anonimnih spletnih uporabnic, ki smo jih izbrali za vas.
 

Brenčal kot čebela


Mislila sem, da je fant, s katerim sva se videvala, normalen, a ko sva prvič seksala, se je izkazalo, da ni. Mojemu klitorisu je namreč začel prepevati in brenčati kot čebela. Prepričan je bil, da mi je bilo to všeč, a je bilo le neznansko smešno in odločila sem se, da ga ne želim več videti.
 

Zaspal mi je med nogami


Njegova glava je ležala med mojimi nogami in sprva se mi je zdelo, da je to posebna tehnika, nato pa sem dojela, da je zaspal. Poskusila sem ga premakniti, da bi ga zbudila, on pa me je le vprašal, zakaj ga ne pustim, da spi.
 

Kondom je vzel s seboj


Moj najhujši seks je trajal le pet minut, nato pa si je tip odstranil kondom, ki sem ga jaz hotela vreči stran, pa me je ustavil in prosil, da mu ga vrnem. Zavezal ga je, shranil v svoj žep in odšel. Nikoli več se nisva videla.
 

Imel je fetiš na nogavice


Vse je slekel s sebe, le nogavice je pustil na sebi, sredi seksa pa je začel prepevati in to vse glasneje, dokler ni doživel orgazma. Ves navdušen me je vprašal, ali je prišlo tudi meni, in odločno sem rekla, da ne.
 

Komaj sem čakala, da konča


Nenehno je ponavljal »Dober sem, ko sem zgoraj, a ne? Zelo sem dober, kaj praviš?« Čeprav sem zelo živahna, sem komaj čakala, da konča, saj nisem vedela, kaj naj naredim. Za konec sem ga le potrepljala po hrbtu in odšla.


 

Grozljivo je bilo


Poznala sva se od nekdaj, všeč sva si bila in vedela sva, kam to pelje. A ko sva šla proti njegovi sobi, se je on začel pretvarjati, da je pornozvezda: »Všeč ti je, vem. Vzemi ga. To, prasica, da, da, da ....« Divjal je po postelji, prav strašno je bilo, zato se je tudi vse končalo, preden se je sploh začelo.
 

Imel je tako malega


Njegov penis je bil tako majhen, da se je zdelo, da seksam s tamponom. Še kondom mu je bil prevelik in mu je lezel dol. No, tudi vame ni mogel prodreti, ko pa mu je to končno uspelo, nisem čutila popolnoma nič.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije