Kdaj ženske najpogosteje skočijo čez plot

Presenetilo vas bo, kdaj v ženske v razmerju najpogosteje zamika okušanje prepovedanega sadeža.
Fotografija: Ženske prepovedani sadež neredko zamika že v prvem letu zveze. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Ženske prepovedani sadež neredko zamika že v prvem letu zveze. FOTO: Thinkstock

Tudi sami verjamete, da večino žensk skok čez plot zamika po tem, ko resna zveza zapade v rutino? Torej vas bodo presenetili izsledki najnovejše, na to temo izvedene ankete, ki je prišla do spoznanja, da večina predstavnic nežnejšega spola čez plot skoči veliko prej, kot bi pričakovali.

Že v prvem letu

Kar 37 odstotkov v njej sodelujočih je namreč priznalo, da so svojemu stalnemu partnerju roge nataknile že v prvem letu razmerja. Med ženskami, ki so bile v zvezi do sedem let, je čez plot skočilo 25 odstotkov junakinj in med tistimi, ki so bile v razmerju 20 let, 23 odstotkov vprašanih.

Še nekaj zanimivih dejstev

Kot je še pokazala anketa francoskega portala Gleeden, ki je namenjen ženskam v zvezi in v kateri je sodelovalo tisoč prostovoljk iz različnih evropskih držav, izobražene pripadnice nežnejšega spola varajo pogosteje od tistih z nižjo stopnjo izobrazbe.

Na vrhu lestvice so se znašle Nemke. 43 odstotkov teh je povedalo, da so že bile nezveste. Na drugem mestu so Francozinje s 37 odstotki, na evropski ravni pa odstotek nezvestih dam znaša 36.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije