POZOR

Kdaj je v moških očeh oralni seks slab

Da bi oralni seks obema predstavljal zgolj užitek, pazite na nekaj malenkosti.
Fotografija: Obstajajo malenkosti, ki njemu med oralnim seksom kratijo užitek. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Obstajajo malenkosti, ki njemu med oralnim seksom kratijo užitek. FOTO: Thinkstock

Oralni seks je, kar zadeva moške, nedvomno na vrhu seznama priljubljenih spolnih dejanj. Le težko bi našli kakšnega, ki bi trdil, da obstaja še kaj lepšega kot občutek, ko ga ona ljubkuje med nogami z ustnicami in jezikom. Pa vendar obstajajo napake, ki na vse skupaj mečejo temno senco. Katere moški najbolj sovražijo in jih ženskam po tihem (ali na glas) zamerijo?

Napaka številka ena: zmrdovanje

Pa naj bo nad njegovim korenjakom, samim početjem ali nad končnim rezultatom. Skratka: če vam do oralnega seksa ni, raje vse skupaj pozabite. Veliko boljše bo, kot če bi z besedami ali grimasami izražali, kako vam je vse skupaj odveč.

Napaka številka dve: delo z zobmi

Malce grizljanja je včasih dobrodošlo, a ne tedaj, ko imate v ustih najobčutljivejši del njegovega telesa. Tam nimajo zobje česa iskati. Vse delo naj opravijo ustnice in jezik.

Napaka številka tri: premalo vlage

Tudi pri oralnem seksu naj bo vse vlažno. Ne glede na to, ali boste vlago priskrbeli s slino ali lubrikantom, pazite, da zadeve ne bodo suhe. Zlasti glavica penisa je zelo občutljiva in trenje, do katerega zaradi pomanjkanja vlage na njej prihaja, ni njemu nič kaj pogodu.

Napaka številka štiri: premočni prijemi

Vlečenje, krivljenje in drugi pregrobi gibi niso primerni. Pa naj bo z rokami ali z usti. Res je, penis se v vaših rokah ne bo zdrobil, a če boste z njim ravnali pregrobo, vse skupaj ne bo vir užitka, temveč bolečine.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije