BRUTALNO

Kam so izginili kavalirji?

Objavljeno 25. junij 2019 12.49 | Posodobljeno 25. junij 2019 12.49 | Piše: Katarina Golob

Po zmenku je brez sramu zahteval nazaj denar, ki ga je dal za njeno pijačo.

So kavalirji izumrli? FOTO: Guliver/getty Images
Ko je 20-letna Chloe Matthews v nočnem baru sprejela povabilo na pijačo, si niti v sanjah ni mogla predstavljati, kako se bo razpletlo.

Mlada bolničarka je moškega, ki jo je povabil na pijačo, spoznala v baru tisto noč in takoj sta se ujela. Eni pijači je sledila druga, nato še tretja, ko se je Chloe odločila, da gre domov, še prej pa sta si s simpatičnim osvajalcem izmenjala telefonski številki.

Naslednjega dne pa ni prejela povabila na drugi zmenek, ampak je očarljivi in očitno zelo razočarani znanec brez sramu zahteval nazaj denar, ki ga je dal za njeno pijačo, češ da se iz vsega ni izcimilo nič, on pa ima izgubo. Dekle je sporočilo delilo na twitterju in prejelo neverjeten odziv, saj je imel čivk več kot 60.000 všečkov, delili so ga več kot devettisočkrat, dobil je več kot tisoč komentarjev.

Čeprav bi si morda mislili, da so bili vsi na njeni strani, se je oglasilo kar več ljudi, ki menijo, da ima fant prav. Številne je zmotilo, da ni spila samo ene pijače in takoj začrtala meje, nekateri so menili, da bi se morala posloviti pri tretji pijači, veliko pa se jih strinja, da je s tretjo pijačo šla predaleč in s tem sporočila moškemu, da je pripravljena na igro. Sama se je le pošalila, da je uradno opravila z zmenki. 
Deli s prijatelji