EROTIKA

Kako dobra sem v postelji?

Če se vas partner nenehno dotika in poljublja, se vas ne more nasititi.
Fotografija: Najlepše je, ko oba partnerja uživata v seksu.
Odpri galerijo
Najlepše je, ko oba partnerja uživata v seksu.

Vprašanje, ki bolj ali manj na skrivaj muči skoraj vsako žensko, pa si svojega partnerja tega običajno ne upa vprašati: ali sem dobra v postelji? Preberite, kako si lahko sami odgovorite.

Rad bi še

Komaj sta zaključila spolni odnos, je vaš ljubimec že na prvem položaju, popolnoma pripravljen, da se znova vrže v akcijo. To vsekakor ne pomeni, da bi rad popravil vtis iz prejšnje runde, ampak da mu je bilo tako všeč, da si želi še.

Ne more brez vašega telesa

Kljub temu da seksata, vas partner nenehno dodatno grabi za zadnjico, vam gnete prsi, koplje s prsti po laseh in podobno, kar je znak, da se vas ne more nasititi.

Po seksu se spogleduje

Ni pomembno, koliko časa je minilo od zadnjega spolnega odnosa, njegova pozornost ne jenja. Kar naprej vas zabava s šalami, vas zbada ali vam pošilja prikupna (vroča) sporočila. Tega moški ne bi počel, če bi vas imel za slabo v postelji.

Ne zna držati rok ob sebi

In v nadaljevanju zaprte zadrge, pa vendar. To, da se moški posveča svoji ženski, se je veliko in tudi pomenljivo dotika ali jo zasipava s poljubi, lahko pomeni, da je zaljubljen do ušes, še bolj verjetno pa, da ima s to žensko fantastične spolne odnose.

Govori o zadovoljstvu

V starih časih, ki ponekod še vedno trajajo, so se moški pred partnerico hvalili, kako dobri ljubimci so, danes moški, ki spoštuje svojo partnerico, po dobrem seksu pohvali njo ali seks. In jo v znamenje hvaležnosti po možnosti še zmasira, če tega že ni storil prej.

Tudi sami radi seksate

Najlepše je, seveda, ko oba uživata v seksu, in kadar se to zgodi, presneto dobro vesta, za kaj gre. Če je tudi ženska nenasitna do svojega partnerja, tako kot je on do nje, se to še kako čuti in opazi, kar pomeni, da sta s partnerjem zelo kompatibilna v seksu. Saj veste, vaš užitek je njegov užitek.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije