PREDOLGO

Kaj storiti, če seks predolgo traja

Tudi predolg seks ne prinaša vedno zadovoljstva.
Fotografija: Sprememba velikokrat pospeši zadeve. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Sprememba velikokrat pospeši zadeve. FOTO: Thinkstock

Prav nič prijetno ni, ko on tedaj, ko se vi komaj dodobra vzburite, doživi orgazem. A tudi predolg seks ne prinaša vedno optimalnega užitka. Zato je dobro poznati nekaj zvijač, s katerimi se bo prijetna zgodba končala v sprejemljivih časovnih okvirih.

Uporabite lubrikant

Če on potrebuje več časa kot vi (da, tudi to je mogoče), je lubrikant vaš veliki zaveznik. Kajti ob dolgi stimulaciji se nožnica lahko izsuši, kar vodi v trenje in s tem bolečine. Lubrikant res morda ne bo pospešil njegovega orgazma, bo pa pomagal vam, da boste doživeli še enega in se predvsem izognili neprijetnim fizičnim posledicam predolgega odnosa.

Bodite kreativni

Prav nič vam ne bo pomagalo, če boste pol ure čakali v enem in istem položaju. Preden postane odnos nelagoden, spremenite pozo, mu na moda položite roki, se igrajte z njegovim presredkom ali ga oralno zadovoljujte. Sprememba velikokrat pospeši zadeve.

Povejte mu, kaj česa si želite

Če vas maratonski seks izčrpava, mu to povejte. Morda vam s tem, ko dolgo zadržuje orgazem, želi ustreči in se sploh ne zaveda, da vam dolge spolne seanse niso všeč. Skratka, komunikacija je tudi v tem primeru ena od rešitev težav. Med pogovorom mu mimogrede omenite, da idealen seks praviloma ne traja dve minuti, a tudi ne dve uri, temveč od 7 do 13 minut. Rahla odstopanja so seveda dopustna, s poudarkom na rahla ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije