Jasni znaki, da vam ni zvest

Nekatere vrste vedenja partnerja zgovorno pričajo, da vas vara.
Fotografija: Vsaka nenadna sprememba v spolnem življenju je lahko razlog za dvom. FOTO: Unsplash
Odpri galerijo
Vsaka nenadna sprememba v spolnem življenju je lahko razlog za dvom. FOTO: Unsplash

Ob nekaterih vrstah vedenja bi morali odpreti oči ter se ob njih zamisliti nad zvestobo partnerja, kajti jasno nakazujejo, da vam po vsej verjetnosti natika rogove. Kaj nakazuje, da vas vara, česa torej ne bi smeli kar mirno spregledati?

Izdajalski telefon

Če nenadoma opažate, da svoj telefon povsod nosi s seboj in da celo v kopalnico ali na stranišče ne gre brez njega, ga na površino vedno polaga tako, da ne morete prebrati, od koga prihajajo sporočila in klici, se med branjem sporočil skrivnostno smehlja, ko ga vprašate, s kom si dopisuje, pa vam tega ne pove, si dopisuje z nekom, katerega identiteto vam prikriva. In če je ob vsem tem po novem svojo napravico zaklenil še z geslom, do vas po vsej verjetnosti ni pošten.

Tudi avtomobil ga izdaja

V njem se lahko skriva veliko dokazov nezvestobe: drugače naravnan sovoznikov sedež, predmeti, ki nakazujejo, da se z njim vozi še nekdo razen vas (denimo sponke za lase, elastike), vonj, ki je v njem drugačen, ali neznani lasje na sedežih. To in podobno je lahko podlaga za temeljit pogovor o zvestobi.

Spremenjen videz

Če opažate, da vaš dragi zadnje čase veliko trenutkov preživlja pred ogledalom, skrbneje kot sicer izbira oblačila, kupuje nova, se nenadoma dobesedno kopa v svojem parfumu, veliko časa preživlja v telovadnici in na sploh veliko bolj kot sicer skrbi za svoj videz, si res ne bi smeli zatiskati oči.

Drugačen seks

Morda v smislu, da se izogiba intimnemu aktu z vami in se vedno zagovarja na utrujenost ter preobremenjenost ali da je v spalnici nenadoma živahneje, kot je bilo sicer. Vsaka nenadna sprememba v smislu spolnega življenja je lahko razlog za dvom, ki bi ga bilo najpametneje čim prej razčistiti.

Spremenjene potrošniške navade

Potrošniške navade same po sebi ne predstavljajo razloga za zaskrbljenost. A če daljši čas zapravlja več, kot je sicer, vam svoje izdatke prikriva in pogovor o tem zavrača, je velika verjetnost, da denar zapravlja za nekoga, ki ga hoče očarati, vam pa to za vsako ceno prikriti.

Res je, da vsi ti znaki niso vedno dokaz nezvestobe, a če se jih pojavlja več in se sprašujete, kaj se dogaja, pravih odgovorov pa niste deležni, obstaja velika verjetnost, da se, žal, zabava zunaj vajine zveze in bi resnici morali čim prej priti do dna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije