ODPRITE OČI

Jasni znaki, da še ni pripravljen na resno zvezo

Že na prvih srečanjih je mogoče prepoznati, ali ima z vami resne namene ali v vas vidi zgolj zabavo.
Fotografija: Že na prvih zmenkih je mogoče prepoznati njegove resnične namene. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Že na prvih zmenkih je mogoče prepoznati njegove resnične namene. FOTO: Thinkstock

Začetki zveze v življenje prinašajo pisano paleto čustev. Obenem so romantični, razburljivi pa tudi malo strašljivi ter vzbujajo dvom: Je to res to? Koliko mu v resnici pomenim? Se z menoj samo zabava ali misli resno?

Če sami niste naklonjeni igricam, poglejte pet znakov, ki kažejo, da še niste srečali pravega. Ti namreč opozarjajo na moškega, ki ni pripravljen na resno zvezo.

To odkrito pove

Če je povsem odkrit in jasno ter glasno pove, da ne razmišlja o resni zvezi, mu verjemite, kajti ne glede na to, kakšni so vaši nameni, ne boste spremenili njegovega mnenja in načrtov.

Njegova komunikacija je slaba

Nekdo, ki si z vami obeta tesnejšo povezavo, se bo z vami želel čim pogosteje pogovarjati, se družiti in vas tako čim bolje spoznati. Če vas pokliče samo tedaj, ko bi vas rad videl, vam sporočil skoraj ne pošilja, ko sta skupaj, pa so vajine teme pogovora vse prej kot osebne, nima resnih namenov.

Vse se vrti okoli seksa

Jasno in razumljivo: začetki zveze so polni erotičnega naboja. A tudi tedaj vajina druženja ne bi smela biti omejena samo na posteljo. Nič ni narobe, če si zgolj seksualnega odnosa želite tudi sami, zelo narobe pa je, če vi od razmerja vendarle pričakujete nekaj več.

Niti malo ni romantičen

Če na zmenkih ni čutiti nobenega romantičnega vzdušja, vam partner po vsej verjetnosti sporoča, da njegov cilj ni resna zveza. Vsaj malo bi se vendarle lahko potrudil, in če bil njegov cilj osvojiti vaše srce, bi nedvomno se.

Izogiba se srečanjem ob prostih dneh

Na kratko se vidita čez teden, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa ima druge načrte. Dobi se s prijatelji, sorodniki ali kom tretjim. V tem primeru zanj nedvomno niste in nikoli ne boste prioriteta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije