Predstavitvena informacija

Imate težave z erekcijo, dolžino penisa in spolnim življenjem?

Obiskali smo konferenco, kjer so strokovno predstavili delovanje (in nedelovanje) različnih izdelkov, ki moškim srednjih in starejših let pomagajo odpraviti težave z erekcijo.
Fotografija: FOTO: Arhiv
Odpri galerijo
FOTO: Arhiv

Vsi moški se po 40. letu (nekateri prej, drugi veliko kasneje) srečajo z isto težavo – njihova erekcija več ni takšna kot prej, pogosto pa to vodi tudi v slabšo kakovost spolnega življenja ali pa celo nezmožnost kakršnihkoli spolnih aktivnosti. Posledica pomanjkanja spolnih odnosov so lahko težave v zakonski zvezi, ločitve, prevare ali celo depresija. 

Trg je preplavljen s takšnimi in drugačnimi izdelki za reševanje omenjene težave, zato se nam je zdelo zanimivo ogledati si predstavitev, ali kateri od teh izdelkov v resnici deluje, kako in kateri so možni stranski učinki.

Na začetku so predstavili težavo – torej zakaj sploh pride do težav z erekcijami.

Konference se je udeležilo neverjetno veliko ljudi, kar je presenetilo tudi organizatorje. FOTO: Arhiv naročnika
Konference se je udeležilo neverjetno veliko ljudi, kar je presenetilo tudi organizatorje. FOTO: Arhiv naročnika

Moški spolni organ deluje tako, da pride v erekcijo takrat, ko začne telo vanj pošiljati večje količine krvi, ki napolni njegove tri cilindrične predele. Ko se ta cilindrična telesa napolnijo, hkrati pritisnejo na žile, ki odvajajo kri iz penisa, tako da v penis kri zgolj prihaja, iz njega pa ne izstopa v isti količini. Zato postane spolni ud trd. 

Težave moških v srednjih in starejših letih so lahko splošno slabši pretok krvi, manjša spolna vzburjenost, stres, presežek kilogramov in jemanje zdravil, ki negativno vplivajo na zmožnost erekcije. 

Za različne izdelke pa trdijo, da s svojim delovanjem lahko fizično ali s povečanjem pretoka krvi v penisu vplivajo na veliko lažje doseganje erekcije, ki je tako tudi še trdnejša in daljša. Ogledali smo si delovanje in učinkovitost teh izdelkov.

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika

Najprej so predstavili kirurški poseg na penisu, torej operacijo. Za navedeno se odločijo redki moški, ki imajo ob težavah z erekcijo tudi druge resne težave, saj je postopek preveč tvegan, finančno drag, hkrati pa zahteva še dolgotrajno okrevanje. Ker prav nikogar v dvorani ni posebej zanimal, se o njem nismo resno pogovarjali.

Naslednja metoda, ki so jo predstavili, so različne tablete, za katere ste verjetno že videli kakšen oglas. Nekateri uporabniki s tabletami, kot so Male Extra, dosežejo dobre rezultate, vendar je pri njihovi uporabi kar nekaj omejitev. Največja težava je ta, da je veliko tablet nepreverjenih, zato opozarjajo, da morate pred jemanjem nujno poklicati osebnega zdravnika. Večina tablet namreč ni znanstveno testiranih na možne stranske učinke, vnašamo pa jih neposredno v telo/želodec, zato lahko pride do resnih zapletov, če jih telo zavrne. Brez posveta z zdravnikom jemanje tablet absolutno odsvetujejo, saj ne le da vržete stran denar, pač pa imate lahko tudi resne zdravstvene težave.

Tudi ženske predavateljice so podale nekaj lastnih izkušenj in moški smo jim z veseljem prisluhnili. FOTO: Arhiv naročnika
Tudi ženske predavateljice so podale nekaj lastnih izkušenj in moški smo jim z veseljem prisluhnili. FOTO: Arhiv naročnika

Kot najbolj učinkovito in hkrati varno metodo za lažje doseganje erekcij so omenili gele za lažje doseganje erekcije, še posebno delovanje najbolj priljubljenega Excite gela za moške. Kot velik plus so poudarili dejstvo, da nima nobenih neželenih učinkov, je evropski izdelek in učinkuje takoj po nanosu, zato ga večina moških uporablja neposredno pred seksom. 

Po nanosu gela pred spolnim odnosom pride do hitrega izmeničnega ohlajanja in ogrevanja, kar povzroči razširitev žil v penisu, v katerega telo zato črpa večje količine krvi in s tem naravno poskrbi za izjemno trdno erekcijo in večji penis med seksom

Številni zadovoljni uporabniki so dokaz, da je gel učinkovit, zato je najboljši izbor za tiste, ki si želijo še trše erekcije in večji penis med seksom. Poudarili so, da gel vedno naročite le od uradnega zastopnika na spletni strani www.excitepovecanje.com ali na uradni številki 07 600 3005, saj delovanja raznih ponaredkov, ki se pojavljajo, še niso preizkusili.

V namen varnega in preverjenega naročila pa vam ekskluzivno nakup omogočamo tudi preko obrazca na koncu tega članka! 

V namen varnega in preverjenega naročila pa vam ekskluzivno nakup omogočamo tudi preko obrazca na koncu tega članka!

Vsem so dobro znane tudi različne vakuumske črpalke ali naprave, ki s pomočjo pritiska omogočajo rast - ena takih je naprava Size Genetics. V nasprotju z doslej naštetimi izdelki učinkuje tako, da fizično poskrbi za boljšo erekcijo. Gre za precej kompleksno napravo, ki se jo namesti direktno na spolni ud in pusti delovati (v prostem času, ne med spolnim odnosom).

Ker gre za fizičen poseg na občutljivem območju telesa, se je pred kakršno koli uporabo obvezno posvetovati z osebnim zdravnikom. Nestrokovna uporaba namreč lahko povzroči resne težave, tudi erektilno disfunkcijo. 

Obiskovalcem se je po začetni sramežljivosti le uspelo sprostiti in so tudi sami postavili nekaj zanimivih vprašanj in nam zaupali svoje izkušnje. FOTO: Arhiv naročnika
Obiskovalcem se je po začetni sramežljivosti le uspelo sprostiti in so tudi sami postavili nekaj zanimivih vprašanj in nam zaupali svoje izkušnje. FOTO: Arhiv naročnika

Najnovejša metoda pri odpravljanju težav z erekcijo pa so različni obliži. Kot najbolj učinkoviti (z največ sestavinami) so bili predstavljeni ameriški X-core obliži, ki so na voljo tudi v Sloveniji. Delujejo podobno kot na primer nikotinski obliži proti kajenju – moški nalepi obliž na svojo kožo (na notranji predel roke) in njegovo telo absorbira sestavine, ki so v lepilu in ki vplivajo na razširitev žil ter dovajanje večje količine krvi v penis. 

Gre za mesečni ali večmesečni proces (v eni škatli je 30 obližev za mesec dni uporabe), zato naj bi bila končna učinka trajno boljše/trše erekcije in povečanje penisa. Prvi odzivi uporabnikov so izjemno navdušujoči, potrjeno pa je tudi, da obliži nimajo nobenih stranskih učinkov in so tako primerni tudi za starejše.

Ker nimajo nobenih stranskih učinkov, X-core obliže priporočajo kot eno redkih varnih možnosti za izboljšanje erekcij in povečanje penisa med seksom. Še posebej poudarjajo, da je na trgu kar nekaj različnih obližev, ki niso preverjeni, zato jih morate obvezno naročiti na TEJ uradni spletni strani ali preko obrazca na koncu tega članka!

FOTO: Arhiv
FOTO: Arhiv

Na koncu konference so povzeli, da lahko vsi moški brez strahu preizkusijo izdelke, kot so Excite gel ali Xcore obliži, po posvetu z zdravnikom pa se lahko odločijo tudi za viagro ali druge tablete, če jim zdravniki potrdijo, da so zanje ustrezne. Uporabo vakuumskih črpalk svetujejo le izkušenim uporabnikom, kirurški poseg pa v skrajni sili, ko nič drugega ne deluje in po resnem posvetu z zdravnikom. 

V izognitev naročanja na nepreverjenih spletnih straneh ali od nepreverjenih podjetij še enkrat prilagamo povezave za omenjene izdelke, spodaj pa tudi možnost direktnega naročila dveh najbolj popularnih izdelkov:

Več informacij in naročila: 07 600 3005
Naročnik oglasa je DTM Natura

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije