Dražji vibrator za večji užitek

Na spletu preberite mnenja o igrački, nato si jo oglejte v živo. Naj vam zanjo ne bo škoda odšteti več denarja.
Fotografija: Najboljši način, da odkrijete, kaj vam je všeč, je samozadovoljevanje. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Najboljši način, da odkrijete, kaj vam je všeč, je samozadovoljevanje. FOTO: Guliver/Getty Images

Če ste začetnica v kupovanju vibratorja ali ne, je dobro poznati najbolj pomembna pravila, ki veljajo v teh vodah, da ne boste pozneje nezadovoljni in jezni, ker ste zapravili toliko denarja za nič.

Kako ga želite uporabljati?

Ali bolje – s kom? Sami, s partnerjem, si morda želite, da ga partner uporabi na vas, vsekakor pa je to vprašanje, na katero si morate znati odgovoriti. Če niste prepričani, začnite z individualno uporabo.

Odkrijte, kaj vam je najbolj všeč

Najboljša načina, da to ugotovite, sta samozadovoljevanje, saj boste tako spoznali svoje telo, in seveda seks. Je to vaginalna penetracija, analna, stimulacija klitorisa ali vse naenkrat? To je odvisno od vsake ženske posebej, zato le sledite svojim željam.

Igračko si oglejte v živo

V vsaki bolje založeni erotični trgovini imajo nekaj vibratorjev na razpolago za to, da jih lahko potencialni kupec prime v roke in začuti, iz kakšnega materiala so, kako vibrirajo, kakšen vonj imajo ... Poleg tega so prodajalci običajno zelo prijazni in jih lahko mirno povprašate za nasvet, nikar ne bodite sramežljivi.

Preberite si mnenja in kritike na spletu

Skorajda ni vibratorja, o katerem na spletu ne bi obstajalo mnenje uporabnic ali njihova kritika, kar vam je lahko v pomoč, ko iščete pravega, sploh če se odločate za spletni nakup. Na spletu se najde tudi nekaj zanimivih t. i. seks blogerk, ki testirajo igračke, sicer ne v živo, in o njih podajo sočno mnenje.

Naj vam ne bo škoda denarja

Kot pravi star pregovor: več denarja, več muzike, zato se splača investirati v malce boljši vibrator. Res je, da obstajajo tudi neverjetno dragi, a običajno so dragi z razlogom, saj večinoma to pomeni, da so narejeni iz vrhunskih in varnih materialov, ki bodo zdržali vsaj nekaj časa. Nikakor pa to ne pomeni, da je najboljša erotična igračka tudi najdražja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije