RAZVAJANJE

Devet nasvetov za popolno ročno tehniko

Da bi postali mojstrica v ročnem zadovoljevanju dragega, upoštevajte nekaj preprostih, a več kot uporabnih nasvetov.
Fotografija: Pokažite, da ste samozavestni, seksi in da uživate tudi sami. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Pokažite, da ste samozavestni, seksi in da uživate tudi sami. FOTO: Thinkstock

Medtem ko ga razvajate s svojimi rokami, uživate, hkrati pa ste malo v dvomih: sem pregroba, prehitra, mu je všeč, mu ni? Seveda je najbolje vprašati, kaj in kako mu najbolj odgovarja. Velja pa v ročne igrice vključiti nekaj prijemov, ki bodo nedvomno pripeljali do pravega cilja. 

Osredotočite se na ves penis

Kar pomeni, da ne razvajate samo njegove glavice, ki je res izjemno občutljiva, temveč tudi njegova moda, dele tik ob korenjaku in vso njegovo površino. »Ves penis je prekrit s številnimi živčnimi končiči in ves zasluži vašo pozornost,« meni spolna terapevtka Kelly Connell.

Malo predpriprave nikoli ni odveč

Poskrbite, da bodo v zamrzovalniku kocke ledu in pri roki topla odeja, v kateri boste lahko segreli roki ter se igrali s temperaturo. Po penisu ga dražite s peresom ali z nežno tkanino. Skratka, zamislite si, kaj bi počeli, in si pripravite prave pripomočke.

Naj bo udobno tudi vam

Res je, vsa pozornost je namenjena njemu, a ne pozabite na svoje udobje. »Najboljši položaj je tisti, v katerem sedite med njegovimi razširjenimi nogami in ga tako razvajate z rokami, ob tem stalno ohranjate očesni stik, hkrati pa imate do ključnega organa neoviran dostop,« je prepričana spolna svetovalka Ashley Manta.

Uporabljajte obe roki

Eksperimentiranje je vedno na mestu, ob spremljanju partnerjevih odzivov pa boste hitro spoznali, kaj mu odgovarja, za večino pa sta dve roki vendarle boljši od ene. Z njima masirajte notranje dele stegen in se počasi približujte strateškemu mestu ter ga s primernimi prijemi pripravite do končnega dejanja.

Menjajte hitrost

Bodite pozorni na ritem, pritisk, hitrost. Začnite nežno in počasi ter nato stopnjujte dogajanje. Opazujte odziv penisa in zagotovo boste našli ritem ter hitrost, ki mu najbolj odgovarjata. Pri tem v resnici ni pravila, saj ima vsak pripadnik močnejšega spola svoje najljubše tehnike. Na vas pa je, da odkrijete tiste, ki so najbolj po volji vašemu dragemu.

Uporabite lubrikant

Ta omogoča nadgradnjo vsakega erotičnega doživetje, tudi ročne tehnike. Z njim bo vsaka izkušnja boljša, kot bi bila sicer.

Dobrodošla slina

Nič hudega, če pri roki nimate lubrikanta. Tu je vaša slina, ki je lahko izhod v sili. Z njo lahko zmočite roki, penis ali kombinirate oralno ter ročno tehniko. V nobenem primeru se ne bo pritoževal.

Poskrbite zase

Medtem ko se igrate z njim, sebe proti vrhuncu peljite z vibratorjem, ki ga lahko uporabljate brez rok in tako poskrbite za svoje ter njegovo zadovoljstvo. Bolj kot boste vzburjeni sami, bolj bo tudi on.

Sprostite se in zabavajte

Vse te tehnike vam bodo v pomoč le, če boste med celotno predstavo pokazali, da uživate tudi sami. Da ste samozavestni in seksi in da veste, kako se zadevam streže. Vse to bo celotni izkušnji pričaralo novo dimenzijo, saj se bo on ob pogledu na samozavestno ljubimko dodatno vzburil. Uživajte v zadovoljevanju partnerja in naj on to vidi. Nato se zamenjajta. Potem ko vi poskrbite zanj, naj še on za vas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije