Devet moških skrivnosti o oralnem seksu

Ne glede na to, kako vam zaupa, so stvari, ki vam jih dragi o oralnem seksu ne bo nikoli razkril.
Fotografija: Oralni seks je vir užitka, pa tudi dilem. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Oralni seks je vir užitka, pa tudi dilem. FOTO: Thinkstock

Če mu privoščite oralni seks, ima to v njegovih očeh prav posebno mesto. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da ga obožuje in je navdušen, kadar ga je deležen. Ker to veste, mu radi privoščite posebno obravnavo. Najbrž pa ne veste, kaj vse mu tedaj roji po glavi. So skrivnosti, ki jih moški o oralnem intimnem aktu zlepa partnericam ne bi razkrili, je pa tančico skrivnosti razgrnil Cosmopolitan.

Med njim ga včasih misli popeljejo daleč stran

Oralni seks mu prinaša popolno sprostitev. Nekako tako kot meditacija in masaža. On samo sedi ali leži, uživa, morda v mislih odtava daleč stran, kar je v resnici kompliment. Samo poskrbite, da ne bo zaspal ...

Rad bi vedel, kako si predstavljate zaključek

Zelo vam bo hvaležen, če mu boste vsaj namignili, kakšen zaključek imate v mislih. Prav nič ne bo narobe, če mu boste nakazali, da končnega produkta ne nameravate pogoltniti ali si ga brisati iz oči. A le če bo to vedel, bo imel priložnost ravnati tako, da bo za oba prav.

Njegova moda imajo čudežno moč

Na eni strani si želi, da bi jih crkljali, na drugi pa ve, da se bo, če jim boste namenili preveč pozornosti, vse prehitro končalo. Zato ne pozabite nanje, vendar bodite previdni, da bo lahko užival dovolj časa.

Odličen je, ker med njim lahko lenari

Vsaj polovica privlačnosti oralnega seksa se skriva v dejstvu, da njemu med njim ni treba početi ničesar.

Oralni seks ne more biti slab

Edino, zaradi česar je oralni odnos v njegovih očeh potencialno slab, je občutek, da to počnete le zato, ker mu želite ustreči, in da je za vas obveznost, ne užitek. Če ste pregrobi z zobmi, tudi ni v redu, v vseh drugih primerih pa ne more biti slabo ...

Nekoliko se zadržuje

Po vsej verjetnosti bi lahko orgazem doživel zelo hitro, vendar se trudi, da bi trajalo čim dlje.

Ima jasen pogled

Na vaše lase, lasišče in vidi vaš prhljaj, pa mu je povsem vseeno ...

Sesanje je boljše

Všeč mu je, ko po njegovem korenjaku polzite z jezikom, toda najboljše je sesanje ...

Včasih je med njim malo negotov

Včasih ni povsem prepričan, ali ga bo oralni seks pripeljal do orgazma ali je zgolj uvod. Včasih se vpraša, ali niste že utrujeni ali celo naveličani. Nemalo je skratka dilem, ki pa jih je mogoče rešiti na povsem preprost način: s komunikacijo. Povejte mu, kaj si o celotni zadevi mislite vi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije