OČITNO

10 znakov, da je zaigrala orgazem

Izdajajo jo dihanje, molk, nenavaden nasmešek, pa tudi izmikanje očesnemu stiku.
Fotografija: To, da vas po seksu ne more pogledati v oči, ni najboljši znak. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
To, da vas po seksu ne more pogledati v oči, ni najboljši znak. FOTO: Thinkstock

Da ne bi razočarale partnerja, da bi se vse skupaj čim prej končalo ali ker preprosto vedo, da ga ne bodo dosegle ... To so odgovori na vprašanje, zakaj ženske hlinijo orgazem. Kako pa lahko on prepozna, da ona ni tako navdušena, kot se zdi na prvi pogled?

Njeno dihanje je preveč usklajeno

Njen obraz krasi smehljaj, dihanje je sicer pospešeno, a usklajeno. Torej morda ni ravno poštena. Med orgazmom in po njem je na obrazu mogoče opaziti vsemogoče izraze, slišati vse prej kot običajne zvoke, a dihanje po njem zagotovo ni enakomerno. Torej pozor, naslednjič se bo treba potruditi bolj, čeprav vas prepričuje, da je resnično uživala.

Po seksu je tiha

Ker ji je nerodno. Ve, da ni bila poštena, zato samo leži in molči. Noče se namreč izdati, da je vse skupaj zaigrala.

Nespretno se smehlja

Če boste pozorni, boste nedvomno lahko ločili iskren nasmeh od tistega, ki ga kaže samo zato, da bi vas prepričala, da je tako kot vi prišla do cilja.

Izogiba se očesnemu stiku

Ker oči povedo več kot besede. In če vas tedaj, ko vam zagotavlja, da je resnično uživala, ne more pogledati v oči, verjemite, da ni iskrena.

Pred akcijo potrebuje stimulacijo

Ne predigro, temveč alkohol, tablete, droge … Če to stalno spremlja vajina erotična srečanja, zagotovo ni vse v najlepšem redu.

Slišati in videti je zelo srečna

Med orgazmom kriči in se zvija na vse strani, da se še vam zdi to pretirano. Mogoče vas res skuša s posnemanjem kakšne dive iz pornofilmov prepričati, da neizmerno uživa, kar pa je verjetno daleč od resnice.

Nenadoma si želi sprememb

S tem ni nič narobe, a če do nedavnega ni izrazila nobene želje po tem, da bi zadeve v postelji počela drugače, po novem pa ima nešteto idej, se za željo po eksperimentiranju kaj lahko skriva potreba po tem, da bi končno le doživela orgazem.

Neprijetno ji je o tem govoriti

Ko jo vprašate, kako se med orgazmom počuti, hitro spremeni temo. Tudi ob šalah na račun hlinjenja orgazmov je vidno v zadregi, pa naj bo to tedaj, ko sta sama ali ko o tem beseda nanese v družbi. Ne zato, ker noče govoriti o seksu, temveč ker ji je upravičeno neprijetno.

Po seksu vas treplja po rami

In se pri tem zaščitniško smehlja. Povsem podzavestna gesta, za katero skriva resnična čustva. Ta so povezana z obžalovanjem, da seks ni bil po njenem okusu.

Omenja orgazme prijateljic

Da v eni noči doživijo več vrhuncev, da so potešene in srečne, da si do njih pomagajo tudi same ... S tem vam okoli ovinka sporoča, da bi vse to rada doživela tudi sama, pa žal ne.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije