RADOVEDNI

Deset vprašanj o vagini, ki si jih moški ne upajo zastaviti

Čeprav jih odgovori še kako zanimajo.
Fotografija: O skrivnem kotičku ženskega telesa se moškim poraja veliko vprašanj. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
O skrivnem kotičku ženskega telesa se moškim poraja veliko vprašanj. FOTO: Thinkstock

Osnovna anatomija vagine večini pripadnikov močnejšega spola ne dela težav. Vseeno pa jih prav ta organ nekoliko bega. O njem se jim namreč poraja kar nekaj vprašanj, ki pa si jih iz takih ali drugačnih razlogov ne upajo zastaviti. Nekatera od njih so res zabavna.
 

»Kako hitro opazite, da ste dobile menstruacijo?«

Dobro vedo, da je odgovor na to vprašanje pri vsaki ženski drugačen. A vseeno bi radi vedeli, kako je vse skupaj občutiti: po kapljicah ali se vlije kot potoček? Je vsak mesec enako? Menstruacija je pri moških vir številnih dilem in v povezavi z njo imajo veliko neodgovorjenih vprašanj.
 

»Kaj je z izcedkom?«

Ko smo že pri tekočinah: tudi izcedek je nekaj, kar v njih zbuja nemalo dilem. Med drugim jih zanima, ali ga je mogoče zadržati, nadzorovati in ali se vselej pojavi z namenom. Ko bi se vsaj …
 

»Kako pogosto se igrate same s seboj?«

Čeprav si sami za to pogosto vzamejo čas, so prepričani, da ženske na splošno bolj malo masturbirajo. Kako je s tem v resnici, pa si ne upajo vprašati.


»Je britje tam spodaj nadležno?«

Večina žensk bi jim na to odgovorila pritrdilno. Težko je doseči vse delčke in se hkrati izogniti morebitnim poškodbam, urezninam in pekoči koži.


»Je mogoče kar tako doživeti orgazem?«

Številne zgodbe pričajo o ženskah, ki orgazem doživijo med vadbo, jahanjem in med drugimi aktivnostmi, ki nimajo nikakršne povezave s spolnostjo. Če bi si upali, bi nedvomno vprašali svoje drage, kako je s tem pri njih.


»Kako občutite vrhunec?«

Čeprav dobro vedo, da teh občutkov skoraj ni mogoče opisati, jih vseeno zanima, kakšni med njim prevzemajo ženske. A ker vprašanje ostaja zamolčano, niti približnega odgovora nanj niso deležni.


»Ali zato, ker malo potrebo opravljate sede, to počnete redkeje?«

Moškim se zdi žensko opravljanje male potrebe na moč zapleteno in so prepričani, da bi jo, če bi se sami morali med njo vsakič usesti, opravljali redkeje. V resnici sam način pri tem ne igra nobene vloge. Ko se pojavi, je treba poslušati telo.


»Kako dobro same poznate vagino?«

Njim se zdi ekstremno zapletena zadeva. A prav zato, ker je taka, je tako posebna.


»Ženski izliv: mit ali resnica?«

Vprašanje vseh vprašanj. Ženski izliv je za mnoge velika uganka. Ali je mogoč in če je, kako ga pričarati? Dejstvo, da je mogoč, ostaja, splošnega pravila, kako ga izzvati, pa žal ni.


»Kako strašen je v resnici obisk pri ginekologu?«

Njim se to zdi nekaj groznega. Poseben zdravnik samo za ta del telesa? Nezaslišano. A vsako pripadnico nežnejšega spola to vprašanje nasmeji. Večina se namreč bolj boji zobozdravnika kot ginekologa.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije