SPODBUDA

Deset načinov, kako jo pripraviti do seksi razpoloženja

Tako jo bo hitro premamila misel na seks.
Fotografija: Večkrat kot se bosta ljubila, lažje boste prebudili njene najgloblje strasti. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Večkrat kot se bosta ljubila, lažje boste prebudili njene najgloblje strasti. FOTO: Thinkstock

Vsaka je rada zapeljana in se, če je pristop pravi, pusti zapeljati. Če bi radi svojo drago večkrat s seboj potegnili v vrtinec strasti, izberite katerega od naštetih načinov. Tako se nespodobnemu povabilu ne bo mogla upreti.

Čim pogosteje se ljubita

Na libido žensk znatno vpliva pogostost spolnih odnosov. Kar pomeni: večkrat kot se bosta ljubila, lažje boste prebudili njene seksi želje.

Bodite romantični

Malo truda zagotovo ne bo odveč. Presenetite jo po napornem dnevu, večkrat jo objemite in poljubite, skuhajte ji romantično večerjo, povejte ji, da jo cenite in ljubite, skratka, bodite romantični. Občutek, da je ona v vaših očeh cenjena in posebna ter zasluži razvajanje, bo prebudil njen malo uspavani libido.

Povejte ji, da je lepa

Nikoli ne podcenjujte moči iskrene pohvale. Večkrat ji zašepetajte, da je lepa, da je najlepša v restavraciji, na zabavi, na svetu. Pohvala deluje kot afrodiziak, saj se ob njej ona počuti seksi, zapeljiva in privlačna.

Ne pozabite na predigro

Prava predigra je obvezna. A naj se ne začne šele v postelji, temveč jo očitno ali prikrito zapeljujte ob vsaki priložnosti, namigujte na seksi dejanje, pošiljajte ji seksi sporočila in se tedaj, ko končno pade večer, povsem posvetite njej in njenemu telesu.

Bodite domiselni

Rutina in predvidljivost sta sovražnika dobrega seksa in največkrat krivca za zatišje v spalnici, zato premikajte meje in v spolni akt vsakič vnesite nekaj novega, drugačnega, pa čeprav so to le umazane besede ali pogovor o fantazijah.

Pomaga masaža

Najboljše zdravilo po napornem dnevu je masaža. Ponudite se, da boste zmasirali njeno telo, in se potrudite, da bo masaža trajala tako dolgo, da se bo povsem sprostila in prepustila vašim rokam. Začnite počasi in postopoma preskočite na konkretnejše gibe, predvsem pa spremljajte njene odzive in presodite, kdaj je čas za nadaljevanje zgodbe.

Uredite se zanjo

Uredite se, ko greste v službo, na sestanek ali zabavo. Kaj pa, ko sta sama doma? Dejstvo, da se potrudite zgolj zanjo, ji bo brez besed sporočilo, da je vredna vašega truda. Nekaj kapljic parfuma ne bo odveč, prav tako tudi ne seksi spodnje perilo. Čeprav je morda neudobno. Brez skrbi, kmalu boste brez njega.

Bodite spontani

Če je pri vaju seks rezerviran za večerne ure, to malo spremenite in jo sredi dneva zapeljite v kuhinji ali zjutraj med prho. Spontanost je nepogrešljiva začimba dobrega spolnega življenja vsakega para.

Razkrite ji svoje spolne fantazije

Pripovedujte ji o svojih in jo spodbudite, da vam tudi ona zaupa svoje. Tako bosta odkrivala nepoznane dimenzije spolne narave in znanje s pridom izkoristila, kajti že sam pogovor o seksu deluje spodbudno, prav tako pa lahko veliko fantazij iz besed preneseta v dejanja.

Bodite obzirni

Ne pozabite na malenkosti, ki vsakodnevno vplivajo na zadovoljstvo v življenju in s tem na pogostost spolnih odnosov. Več študij je pokazalo, da so ženske, ki svoje partnerje dojemajo kot obzirne, prijazne, uslužne in pripravljene pomagati, večkrat razpoložene za seks v primerjavi s tistimi, ki menijo, da prijaznost ni domena njihovih življenjskih sopotnikov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije