ODPRTA KUHINJA

Top nasveti za najboljšo zeljno solato

Med slovenskimi uporabniki spleta je v zadnjem času aktualen problem zeljne solate. Kako jo zmehčati, se sprašujejo, tu in tam pa kdo pripomni, ali je res nujno, da tako napenja – kar je v zoprnem kontrastu z dobrim občutkom, da je zdrava. Kaj so najboljši odgovori?
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Ker smo se odločili, da je zeljna solata dobra in za večino v primernih količinah zdrava, torej jo bomo pogosto jedli, smo se tehnično oborožili. V starih časih je človek izkazoval vrlino duha tako, da je najprej glavi zelja izrezal kocen, potem ločil liste, izrezal sred­nje debelo rebro, ga zvil v nekakšno palačinko in potem vse dopoldne tanko rezljal in upal, da si bo s tem priboril večne zasluge za narod. 

Nadaljevanje preberite na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije