Predstavitvena informacija

Ste preverili, če gostilna ponuja tudi to?

Kaj odlikuje dobro gostilno? Za Michelinove ocenjevalce štejejo kakovost sestavin, mojstrstvo okusov in kuharskih tehnik, osebnost kuharja, izražena v jedeh, razmerje med ceno in kakovostjo ter dosledno ohranjanje kakovosti.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Sicer nismo gurmanski kritiki, ampak vsemu temu bomo dodali dostopnost. Včasih je to pomenilo dovolj veliko parkirišče, danes pa še nekaj: električno polnilnico za avtomobile.

Električni avtomobili so prihodnost in na cestah je vsak dan več lepotcev, ki pritegnejo pogled, čeprav njihovi motorji ne hrumijo, kot so nekdaj klasična vozila. S konkretnimi podatki: leta 2020 je število vseh registriranih avtomobilov v Sloveniji ostalo skoraj enako (rast 0,5 odstotka), število električnih pa se je skoraj podvojilo (rast za 83,4 odstotka). Lastniki se s svojimi avtomobili seveda vozijo tudi »na lepše«. Odlična večerja, poslovno kosilo, uživanje v izbranih okusih – tisti, ki cenijo dobro vožnjo, se želijo razvajati tudi pri drugih stvareh in hrana je tu na seznamu želja po navadi zelo visoko.

ŽELIM IZVEDETI VEČ


 
Naročnik oglasne vsebine je Porsche Slovenija

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije