ODPRTA KUHINJA
Preprosta francoska omaka iz treh sestavin za velik učinek na krožniku
Imate radi francosko kuhinjo? Omaka velouté bo vsakemu krožniku dodala francoski pridih.

Odpri galerijo
FOTO: Karpenkovdenis/getty Images
Če obožujete francosko kulinariko, ste verjetno že opazili, da meso ali zelenjavo zelo radi postrežejo zabeljeno z eno od petih temeljnih omak, ki sestavinam na krožniku povzdigne okus. Imenuje se velouté. A čeprav se sliši precej zapleteno, od nas ne zahteva posebnega napora. Ker je nadvse preprosta, naredi pa velik učinek, bo priročno, če se jo naučimo skuhati.
Več na Odprti kuhinji.
Več na Odprti kuhinji.
Hvala, ker berete Slovenske novice.
Berite Slovenske novice prvi mesec že za 7,99 € 0,99 €!
Predstavitvene informacije
Komentarji:
22:45
Srčni zastoj ...