Predstavitvena informacija
P. I.

Iščete kuharske nasvete? Pobrskajte po Odprti kuhinji

Objavljeno 06. avgust 2019 14.05 | Posodobljeno 27. februar 2020 15.15 | Piše: P. I.

Odprta kuhinja je kulinarični portal, ki ponuja dnevni odmerek kulinaričnega navdiha in praktičnih informacij iz kuhinje.

Iščete kuharske nasvete? Pobrskajte po Odprti kuhinji
FOTO: Internet
Krožnik
Rubrika vabi s koristnimi in poučnimi namigi, ki vam olajšajo ali pomagajo izboljšati pripravo jedi, poišče odgovore na pereča vprašanja, obvešča o novostih iz kuharskega sveta in opozarja na koristnost uživanja nekaterih živil. Tukaj boste prebrali, kako se pravilno skuha krompir, da bodo njoki zares dobri, katere napake delate pri kuhanju goveje juhe, razloge, zakaj je dobro jesti česen, in še bi lahko naštevali.
 
Recepti
Rubrika, iz katere vsak dan zadiši po svežih in novih receptih, vedno pripravljenih iz sezonskih sestavin. Nekatere najdete tudi v videoobliki.
 
Kozarec
Kava, čaj, sok, alkoholni in brezalkoholni napitki, kaj bi raje? Natočimo vam prav vse. Znate pripraviti domače sokove, likerje, koktajle, kaj pa vročo čokolado? V tej rubriki najdete recepte in napotke za vse te napitke, hkrati pa vas obveščamo o aktualnih trendih in dogodkih na področju pitja kave, vina in drugih pijač.

Brbotanje
Poglobljena razmišljanja, obiski restavracij ali ljudi, ki zares dobro kuhajo, ter intervjuji s chefi in drugimi pomembnimi osebami sveta kulinarike.
 
Ambient
Kaj pa trenutni trendi pri opremljanju kuhinje? Kako okrasiti omizje za praznike? Kuhinjo je treba tudi pospraviti, zato vam v rubriki Ambient ponujamo nešteto dobrih trikov s poudarkom na doma pripravljenih čistilih.
 
Družabno
Dogodki, ki se jih morate udeležiti, akcije, ki jih ne smete spregledati, in zabavne stvari iz sveta kulinarike, ki jih ne smete zamuditi.

Vse to in še več vas čaka na portalu Odprtakuhinja.si.
Deli s prijatelji