SLASTNO

Recept: perutničke s kokakolo

Če želimo bolj sladko jed, dodamo nekoliko več gazirane pijače.
Fotografija: FOTO: Arhiv Konfucijevega inštituta Ljubljana
Odpri galerijo
FOTO: Arhiv Konfucijevega inštituta Ljubljana

To je ena od tistih jedi, ki so na Kitajskem zelo priljubljene, pri nas pa le malo znane, čeprav večino sestavin najdemo v vsaki slovenski trgovini. Na spletu je mnogo receptov – nekateri omenjajo tudi peko te jedi v pečici, na temperaturi 180 stopinj Celzija. V omako lahko dodamo še malo kečapa, rjavi sladkor, dijonsko gorčico, cimetovo paličico ...

Recept, ki ga objavljamo danes, sta posredovala učitelja Konfucijeve učilnice Kranj Wu Jian in Ye Yuchen, posnetek priprave te jedi pa je Konfucijev inštitut Ljubljana objavil tudi na youtubu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije