ODPRTA KUHINJA

Pad thai: dodatek, brez katerega ni te jedi

Ob pripravi recepta za pad thai iz domače kuhinje smo se vprašali, kako do omake, s katero bomo dosegli značilen okus, ki v sebi združuje sladke, slane in kisle elemente.
Fotografija: FOTO: Richc86/getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Richc86/getty Images

V zadnjem obdobju smo med raziskovanjem kulinaričnih zgodb večkrat naleteli na pad thai, in sicer smo odličnega poskusili sredi Ljubljane, kjer so nam tudi namignili, da je točno ta jed tista, ki jo Slovenci vse pogosteje naročamo na dom. Že nekaj dni kasneje smo zastrigli z ušesi, ko je v eni od nedavnih epizod kuharske oddaje MasterChef Slovenija predlanski zmagovalec Bruno Šulman zdajšnjim tekmovalcem pokazal, kako se pripravi pad thai.

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije