Predstavitvena informacija
Nepogrešljiv dodatek številnim jedem praznuje 60 let
Oplemeniti okus sendviča, nepogrešljiva je v solatnih prelivih, izvrstno se poda k pici – Zvijezda majoneza, priljubljen dodatek k jedem, letos praznuje 60 let.

Odpri galerijo
FOTO: Maren Winter Getty Images/istockphoto
Začetek proizvodnje sega v leto 1959, zato ni naključje, da je zapisano kot glavna prelomnica v zgodovini Zvijezde. Pred tem je majoneza veljala za razkošje, rezervirano samo za najpremožnejše kuhinje.
Dolgotrajna priprava in pomanjkanje potrebnih živil sta le še prilila olja na ogenj, da se je majoneze zelo dolgo držal sloves nedostopnega živila. »Zvijezda je s proizvodnjo majoneze omogočila, da je ta našla pot v vsa gospodinjstva, in z zadovoljstvom lahko trdim, da je še danes nepogrešljiva v kuhinji, saj povezuje okuse in generacije,« je dejal Tihomir Adam, predsednik uprave Zvijezde.
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/zvijezda-majoneza-praznuje-60-let/
Dolgotrajna priprava in pomanjkanje potrebnih živil sta le še prilila olja na ogenj, da se je majoneze zelo dolgo držal sloves nedostopnega živila. »Zvijezda je s proizvodnjo majoneze omogočila, da je ta našla pot v vsa gospodinjstva, in z zadovoljstvom lahko trdim, da je še danes nepogrešljiva v kuhinji, saj povezuje okuse in generacije,« je dejal Tihomir Adam, predsednik uprave Zvijezde.
https://odprtakuhinja.delo.si/recepti/zvijezda-majoneza-praznuje-60-let/