ODPRTA KUHINJA

Marko Pavčnik: kako skuhati najboljšo juho na svetu (in njegov recept za čemaževo)

Okus, ki ga v juhah doseže chef Marko Pavčnik, je bil vedno »nekaj več«, pa nismo vedeli, zakaj. Zdaj vemo, kaj doda.
Fotografija: FOTO: Uroš Hočevar
Odpri galerijo
FOTO: Uroš Hočevar

Če Marka Pavčnika vprašate, kaj on skuha »najbolje na svetu«, bo rekel, da gozdno juho, in mi mu kar verjamemo. Šef kuhinje v Pavusu, na gradu v Laškem – od lani pa ima tudi bistro Lalu v Celju – je namreč brihten človek z ravno prav samozavesti. Malce odmaknjen od medijskih žarometov je v marsikaterem vidiku gostinskega posla korak pred drugimi, bolj razvpitimi. Šli smo ga torej vprašat, kaj bo – in kaj je zdaj.

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije