ODPRTA KUHINJA

Frangipan: najbolj slastna osnova sladkih pit

Mandljeva slaščičarska krema naredi pito bolj bogatega okusa.
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Poletje se poslavlja, mi pa že pospešeno razmišljamo, katere jedi in sestavine nas še posebej vznemirjajo jeseni. Prihajajo jabolka, grozdje, hruške in buče, vse našteto pa nam gre najbolj v slast, ko iz pečice zadiši po sveže pečeni piti. O pripravi odličnega krhkega testa smo že razpravljali. Tukaj lahko berete o vseh nasvetih, ki jih potrebujete za pripravo najboljših pit, tukaj se lahko informirate o tem, kako izbrati pravi pekač za pito, tukaj pa o triku za ponarejeno krhko testo. Danes pa se osredotočamo na nadev, ki je bistvenega pomena, da bo hrustljava podlaga dobila kremasto in okusa polno ravnotežje. Ponavadi pite prelijemo z mešanico jajc in smetane, mi pa tokrat priporočamo nekaj veliko boljšega.

Nadaljevanje vas čaka na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije