ODPRTA KUHINJA

Fižolova juha z ribano kašo za mrzle zimske dni

Žametna juha te dobro nasiti in hkrati čustveno nahrani.
Fotografija: FOTO: Hana Splichal
Odpri galerijo
FOTO: Hana Splichal

Če bi imeli spomini svoj letni čas, bi bila to prav gotovo zima; spominja na otroštvo in pričara zavetje doma. Danes zjutraj se mi je zazdelo, da sem na vrtu opazila zimo. Hladen piš, od noči, vlage in mraza pobeljeni vršički trav in tisti vonj, vonj po zimi, kaminu, piškotih. Čeprav mi zima pravzaprav ni všeč, jo imam nekako rada, kaj pa vem, zakaj. Opažam, da se mi podobno dogaja tudi z drugimi rečmi in celo z ljudmi. Če si dovolj dolgo na svetu, te življenje kar lepo obrusi.

Recept vas čaka na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije