VEČERJA

Nepozabno doživetje na Ljubljanici z dvema chefoma

V četrtek, 25. julija, in v sredo, 28. avgusta: Igor Jagodic in Mojmir Šiftar bosta na večernem panoramskem izletu po Ljubljanici poskrbela za kulinarično mojstrovino.
Fotografija: Mojmir Štiftar. FOTO: Ms
Odpri galerijo
Mojmir Štiftar. FOTO: Ms

Na kulinarični plovbi po reki Ljubljanici se prepustite edinstvenim okusom izbranih jedi vrhunskih chefov Igorja Jagodica in Mojmirja Šiftarja. Igor Jagodic, chef leta 2019, ki vodi kuhinjo v Restavraciji Strelec na Ljubljanskem gradu, in Mojmir Šiftar, mladi talent 2019, ki vodi restavracijo Evergreen, sta za vas pripravila slasten jedilnik, ki ga bodo spremljala prvovrstna slovenska vina in romantične melodije.
Igor Jagodic skrbi za goste v restavraciji Strelec na Gradu. FOTO: Marko Feist
Igor Jagodic skrbi za goste v restavraciji Strelec na Gradu. FOTO: Marko Feist

Na poletno kulinarično plovbo po Ljubljanici vas popeljemo v četrtek, 25. julija, in v sredo, 28. avgusta 2019, zberemo pa se ob 19.00 na privezu Špica Caffe , Gruberjevo nabrežje.

Večerja na ladjici vključuje 5-hodni meni Igorja Jagodica in Mojmirja Šiftarja ob spremljavi vin domačih vinarjev, s pijačo dobrodošlice, kavo po lastnem izboru z Lolite, ene izmed najbolj priljubljenih ljubljanskih kavarn, dvourni panoramski izlet z
Dada Jerovšek, Kaval Group in Mojimir Šiftar. FOTO: Marko Feist
Dada Jerovšek, Kaval Group in Mojimir Šiftar. FOTO: Marko Feist
ladjico Ljubljana in izvrstno živo glasbeno spremljavo.

Ne pozabite: kulinarično razvajanje na ladjici lahko podarite za obletnico poroke ali rojstni dan, se malce drugače udeležite poslovnega kosila ali pa le želite doživeti Ljubljano z druge perspektive – z reke sedmerih imen, reke Ljubljanice.

Prijavite se lahko tukaj. Vljudno vabljeni!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije