BREZČASNA OBLAČILA

Zvezdniški stil za manj kot 200 evrov

Objavljeno 22. maj 2019 17.32 | Posodobljeno 22. maj 2019 17.32 | Piše: Ajda Janovsky

Najlepši brezčasni kosi oblačil v omarah znanih modnih lepotic niso nujno vrtoglavo dragi, poiskali smo nekaj takšnih, ki so dosegljivi tudi navadnim smrtnicam.

Jennifer Lopez v trenču znamke AQ/AQ, ki v spletni trgovini trenutno stane okoli 130 evrov.
Najboljše stvari so preproste – o tem smo se lahko letos prepričali ob evrovizijskem polfinalnem nastopu slovenskih kandidatov Zale Kralj in Gašperja Šantla, ki se izogibata kiča tako v glasbi kot tudi pri oblačenju. Da nam za zvezdniški slog ni treba segati po znamkah z vrtoglavimi cenami, pa so nas prepričale že številne znane ženske, ki kljub šestmestnim številkam na računih v svoje omare uvrščajo kose za manj kot dvesto evrov. Poiskali smo nekaj večno uporabnih, ki se še vedno dobijo v trgovinah in vam lahko pridejo prav še to pomlad.

image
Angelina Jolie v mokasinih znamke Everlane, ki stanejo približno 150 evrov.

 

Čipkasta obleka za 69,99 evra

Meghan Markle je pravo evforijo povzročila z obleko Wilfred by Aritzia, ki jo je nosila na otvoritveni slovesnosti iger Invictus leta 2017, ko sta bila s princem Harryjem še fant in dekle. Ženstvena obleka s plisiranim krilom se še vedno dobi v spletni trgovini znamke, a ne v bordo izvedbi, kakršno je nosila ona, ampak v koralni barvi. In cena? Dobrih 160 evrov.

image
WIREIMAGE Nepozabna obleka Meghan Markle se, sicer le v koralni barvi, še vedno dobi v spletni trgovini.


Čevlje, ki so vedno modni, letos pa so v trendu, smo lahko pred časom občudovali na Angelini Jolie. Modni mokasini znamke Everlane, v katerih so jo paparaci ujeli, se v spletni trgovini znamke dobijo za okoli 150 evrov.

Večina oblačil v omari Jennifer Lopez v trgovinah stane več tisoč evrov, ena najlepših stilskih kombinacij, kar jih je nosila, pa ji je uspela s plaščem za 150 evrov. Trenč znamke AQ/AQ se še vedno dobi v spletni trgovini znamke v barvi pistacijevega sladoleda, kakršnega je izbrala zvezdnica, pa tudi v črni verziji, in trenutno je cena celo znižana.

image
Milla Jovovich v bluzi za manj kot 20 evrov


Da si lahko v bluzi za manj kot 20 evrov videti popolnoma primerno za sprehod po rdeči preprogi, je dokazala Milla Jovovich. Črtasta bluza znamke Forever 21, ki jo je nosila k elegantnemu oprijetemu črnemu krilu, je že razprodana, še vedno pa se dobita črna in bela različica.

image
WIREIMAGE Bi uganili, da je obleka Mirande Kerr stala manj kakor 100 evrov?


Na rdečo preprogo v obleki za manj kot 100 evrov? Podvig je uspel igralki Mirandi Kerr. Čipkasta živo rdeča obleka, ki jo je nosila v Seulu, se še vedno dobi v spletni trgovini znamke H&M za 69,99 evra.
Deli s prijatelji