Predstavitvena informacija

Zakaj so te slušalke tako posebne?

Nove brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4i odlikuje kombinacija kakovosti, zvoka, dolgotrajne baterije, aktivnega dušenja hrupa in privlačne cene.
Fotografija: FOTO: Huawei
Odpri galerijo
FOTO: Huawei

To je le nekaj lastnosti, zaradi katerih vam bodo prirasle k srcu.

Tehnološki velikan, podjetje Huawei, utrjuje tržni položaj v segmentu pametnih nosljivih naprav. Z novimi slušalkami nagovarja uporabnike, ki si želijo izredno kakovostnih brezžičnih slušalk z aktivnim dušenjem hrupa, a zanje niso pripravljeni odšteti malega bogastva. V nadaljevanju vam predstavljamo pet razlogov, zakaj jih morate imeti.
 

#1: Baterija za 10-urno neprekinjeno predvajanje


Če ste že uporabljali brezžične ušesne čepke, potem veste, da so izredno udobni, vendar imajo zaradi nizke teže in omejene prostornine majhne baterije, ki jih je treba nenehno polniti. Slušalke Huawei FreeBuds 4i po zaslugi vgrajenih baterij z visoko energijsko gostoto v primeru izklopljenega aktivnega dušenja hrupa omogočajo do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe ali do 6,5 ure telefonskega pogovora. V polnilni zaščitni škatlici je dodatna baterija, s katero se slušalke polnijo, medtem ko jih ne uporabljate. Skupaj z njo se čas uporabe podaljša na do 22 oziroma do 14 ur. Hitro polnjenje, ki je prav tako del novih slušalk, pa omogoči do 4 ure uporabe po le 10-minutnem priklopu na električno vtičnico.
 

#2: Klasična oblika in vrhunska izdelava


Brezžične slušalke v beli ali črni barvi odlikujejo izjemna eleganca in nežne linije. Zaobljena oblika stebla slušalk daje slušalkam prijeten videz in omogoča udobno uporabo. Za ovalno obliko polnilne škatlice s sploščenim hrbtom, primernim za odlaganje na ravno površino, pa so navdih našli v obliki kamnov znane črne plaže na Islandiji.

Zasnova ušesnih čepkov je poleg estetike prilagojena udobju. Združujejo majhno težo in konstrukcijo, ki zagotavlja stabilno lego v ušesnem kanalu tudi med vadbo oziroma tekom. Poleg tega so na voljo trije različni silikonski čepki, da jih prilagodite velikosti ušesa.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

 

#3: Učinkovito aktivno dušenje hrupa


Sistem dinamičnega dušenja hrupa (ANC) z mikrofoni prisluškuje zvokom okolice, da ustvari povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.
 

#4: Jasni telefonski pogovori


Brez dvoma so slušalke Huawei FreeBuds 4i med najboljšimi za dolge telefonske pogovore. Izpopolnjena oblika zagotavlja udobno nošenje, ko vgrajeni mikrofoni odlično zajemajo glas v vseh primerih uporabe in ga po brezžični povezavi posredujejo pametnemu telefonu. Da bi čim bolj učinkovito zmanjševale hrup, slušalke uporabijo princip dušenja s povratnim zvočnim valom, podprtim z natančnim zajemom hrupa z dvema mikrofonoma in algoritmi umetne inteligence za ločevanje glasu od drugih zvokov. Aktivno dušenje hrupa tako zagotavlja polno osredotočenost na pogovor brez motečega hrupa okolice.
 

#5: Lažja komunikacija z načinom ozaveščenosti


Prava češnja na tortici pa je funkcija ozaveščenosti. Ta, povedano preprosto, omogoča, da slišite zvoke iz okolice, ko to želite, ne da bi morali iz ušes odstraniti čepke. Mikrofona tedaj posredujeta zvoke okolice, kar je še posebej uporabno, ko se želite na kratko pogovoriti z ljudmi v bližini. Način vključite z zadržanim dotikom stebla ušesnega čepka.FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

 

Pridružite se plesnemu izzivu na Instagramu in osvojite slušalke FreeBuds 4i


Z nekaj spretnosti pa lahko slušalke FreeBuds 4i tudi osvojite v posebnem plesnem izzivu, ki ga med 19. 4. in 3. 5. organizira Huawei na družbenem omrežju Instagram.

Akciji so se na družbenih omrežjih Instagram in TikTok pridružila številna velika imena slovenskega javnega prostora, med drugim plesalec Arnej Ivkovič, balerina Ana Klašnja in plesalka Jona Slaček.

Za sodelovanje si morate najprej ogledati koreografijo na profilu enega od omenjenih »izzivalcev«, nato pa jo odplesati še sami, se pri tem posneti in video objaviti na svojem profilu na Instagramu. Svojo objavo pa morate obvezno opremiti z oznakami:
  • #10UrPlesa
  • #FreeBuds4i
  • @huaweimobilesi
Po koncu izziva bo strokovna žirija izbrala 20 najboljših izvajalcev, ki bodo prejeli čudovito in uporabno nagrado.
 

Naročnik oglasnega sporočila je Huawei
 

Izbrano za vas

Izbrano za vas