Predstavitvena informacija

Ta modni vzorec je trend jeseni

Objavljeno 16. oktober 2020 13.47 | Posodobljeno 16. oktober 2020 17.37 | Piše: Promo Delo promo@delo.si

Kako lahko še tako sproščen in preprost stajling na hitro nadgradimo, tako da takoj postane nekaj posebnega?

CROCO, FOTO: Mass
Z obutvijo s krokodiljim vzorcem, seveda. Hit letošnje jeseni so še prav posebej gležnjarji in bulerji s krokodiljim potiskom, ki vsaki modni kombinaciji dodajo pridih elegance, in seveda v takšni obutvi tudi ne boste ostali neopaženi.
image
GUESS, FOTO: Mass

Bulerji s krokodiljim potiskom so obutev, ki je ni težko kombinirati in se super ujema z različnimi stajlingi in vsemi vrstami vzorcev.
image
UP COLLECTION, FOTO: Mass

Prav šik kombinacija so tako lahko črni ali rdeči kroko bulerji, bela srajca in karirast suknjič, ki si ga lahko izposodite tudi od fanta ali moža.
image
TAMARIS, FOTO: Mass

To sezono bodite pozorne še na trend belih kroko bulerjev, ki že osvajajo srca modnih navdušenk.
image
REPLAY, FOTO: Mass

Še posebej elegantno boste v hladnejših jesenskih dneh videti v lakastih chelsea gležnjarjih s krokodiljim vzorcem in gležnjarjih s peto, ki jih lahko kombinirate z oblačili za v službo in pa za večerne priložnosti.
image
S.OLIVER, FOTO: Mass

Tiste, ki niste zelo navdušene nad živalskimi vzorci, lahko izberete gležnjarje, ki imajo le za kanček krokodiljega pridiha, na primer na predelu okoli pete, ljubiteljice pa si boste lahko dale duška s kombinacijo kačjega in krokodiljega vzorca. Sliši se divje, v resnici pa delujejo zelo prefinjeno.
image
UP COLLECTION, FOTO: Mass

image
TAMARIS, FOTO: Mass


To boste dosegli tudi z mokasini s krokodiljim vzorcem. Velika ponudba obutve s tem modnim potiskom je na voljo v Massovih prodajalnah in na https://www.mass.si/.
Deli s prijatelji