Predstavitvena informacija

Ste za zabaven nogavični izziv?

Nova modna muha? Ne, to je poseben izziv, s katerim boste pokazali, da podpirate raznolikost in barvitost v svojem okolju.
Fotografija: Ustvarite nov modni trend in 21. 3. zakorakajte v svet s pisanimi nogavicami. FOTO: Dedoles
Odpri galerijo
Ustvarite nov modni trend in 21. 3. zakorakajte v svet s pisanimi nogavicami. FOTO: Dedoles

Dve različni nogavici sta lahko izraz prav posebnega modnega okusa, lahko tudi čisto naključen spodrsljaj ob hitrem jutranjem oblačenju. Lahko se pa na ta način priključite posebnemu nogavičnemu izzivu in s svojo modno ustvarjalnostjo podprete svetovni dan Downovega sindroma. 


 

Slavite edinstvenost vsakega posameznika


Bodite pisani, nagajivi in edinstveno modni ter hkrati pokažite svojo podporo posebni skupini posameznikov in njihovim družinam. Širite solidarnost in ozaveščenost o tem, da živimo v raznolikem in barvitem svetu, kjer je vsak med nami edinstven in navdihujoč.

Tako lahko skupaj širimo sporočilo. FOTO: Dedoles
Tako lahko skupaj širimo sporočilo. FOTO: Dedoles
Pomembno je, da govorimo o Downovem sindromu, da pokažemo svojo solidarnost; samo tako bomo živeli v svetu, v katerem ne bodo vladali predsodki, ampak medsebojno razumevanje.

Družine, v katerih se rodi otrok z Downovim sindromom, se prav od začetka spopadajo z različnimi strahovi in negotovostjo, ali bodo kos tej neznani situaciji. Zato je pomembno, da imajo na voljo dovolj informacij, s katerimi se bodo lažje znašli in tako novemu družinskemu članu ponudili pravo oskrbo. Potrebujejo pa tudi razumevanje in sprejemanje celotne družbe.

Sprejmite jih z odprtimi rokami in spoznajte njihovo edinstvenost, potrebujejo občutek varnosti in sprejetosti, predvsem pa več aktivne integracije v naš vsakdan in še več stika z ljudmi. 


Sprejmite izziv: #NogavicniIzziv. FOTO: Dedoles
Sprejmite izziv: #NogavicniIzziv. FOTO: Dedoles

 

Spoznajte Marekovo zgodbo


Marek ima Downov sindrom. Njegova zgodba je ena od tisočih. In takšne zgodbe nam pomagajo bolje razumeti, kakšno je življenje z Downovim sindromom.
 

21. marca obujte dve različni nogavici. FOTO: Dedoles
21. marca obujte dve različni nogavici. FOTO: Dedoles

 

Obdarujte se in pomagajte


V nogavičnem izzivu lahko sodelujete tudi z nakupom veselih nogavic. Od vsakega para nogavic, ki jih bodo na spletni strani Dedoles prodali marca, bodo 10 odstotkov od zneska namenili za podporo ljudem z Downovim sindromom.

Izbrano za vas

Izbrano za vas