Predstavitvena informacija

Poslovite se od injekcij botoksa! Zdaj se lahko gub znebite v samo 14 dneh!

Po 30. letu starosti se začnejo pojavljati vidne gube. Ne glede na to, ali gre za izrazne ali globoke, vam zdaj ni treba skrbeti! Obstajajo milejše rešitve od kirurških posegov ali injekcij botoksa.
Fotografija: Pozabite na boleče injekcije, ki lahko pustijo nepopravljive posledice. FOTO: Adobe Stocks
Odpri galerijo
Pozabite na boleče injekcije, ki lahko pustijo nepopravljive posledice. FOTO: Adobe Stocks

Botulinum toksin, znan tudi kot botoks, je izpeljana snov, ki ima lokalni učinek, ko se vbrizga v mišice. Začasno blokira prenos živčnih impulzov iz obraznih živcev v mišice na območju, kamor je bil vbrizgan.

Za mnoge ženske je lahko vbrizgavanje botoksa strašljivo in tudi posledice so lahko nezaželeni stranski učinki. Zdaj pa je na trgu izdelek, ki vam v samo 14 dneh pomaga priti do gladke kože brez globokih gub! Dobra novica je, da vam ni treba uporabljati injekcij in plačevati dragih in nevarnih tretmajev!

Serum Swiss Power Botox Power je v Švici razvit izdelek, ki s kombinacijo naravnih sestavin v samo dveh tednih zgladi globoke obrazne gube! Brez injekcij, brez kirurga, brez stranskih učinkov!

Kako serum Swiss Power Botox deluje?

Serum vsebuje naravne, a zelo učinkovite sestavine - vsaka ima svojo ključno vlogo pri preprečevanju gub in obnavljanju kože:

 • Koencim Q10

Koencim Q10, ki se uporablja v tem izdelku za nego kože, pomaga odpraviti gube, obnavlja kožo in izboljšuje sposobnost ohranjanja mladostne strukture.

 • Kolagen

Kolagen deluje stimulativno. Spodbuja obnovo celic, koža je napeta in prožna. Pomaga pri izgubi gub in na koži ustvari zaščitni sloj.

 • Hialuronska kislina

Hialuronska kislina kožo vlaži in ji daje volumen, kar prispeva k lepšemu in mlajšemu videzu kože.

 • Olje grozdnih pečk

Olje grozdnih pečk okrepi celice, da se lahko koža obnovi in ustvari nevidno pregrado na vaši koži. To pomaga ohranjati vlažnost kože in preprečuje njeno prezgodnje staranje.

 • Elastin

Elastin daje koži strukturo. Ima močan učinek proti gubam, kar je bistvenega pomena za odpravljanje drobnih linij, gub in izgube čvrstosti.

 • Čebelji vosek

Čebelji vosek vlaži in pomirja kožo. Pospešuje tudi obnavljanje kože in zmanjšuje znake staranja.

Serum Botox Power sprosti obrazne mišice in "potisne" gube v notranjost. Hkrati ostane obrazna mimika svobodna, kar pomeni, da bo obraz videti naravno.

Novo pakiranje izdelka Botox Power Serum je še bolj privlačno, kot je bilo. Vsebina izdelka je ostala nespremenjena. FOTO: Arhiv ponudnika
Novo pakiranje izdelka Botox Power Serum je še bolj privlačno, kot je bilo. Vsebina izdelka je ostala nespremenjena. FOTO: Arhiv ponudnika

Kako uporabljati serum Botox Power, da dosežete najboljše učinke? 

 1. Očistite kožo: odstranite ličila (tudi če menite, da na koži ni sledi ličil, priporočamo uporabo naravnega čistilnega gela Swiss Power).
 2. Na obraz nanesite majhno količino seruma Botox Power.
 3. Masirajte s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije.
 4. Serum uporabljajte zjutraj in zvečer vsaj 14 dni.
 5. Uživajte v mlajši in bolj gladki koži.

Kaj o serumu Botox Power menijo njegovi uporabniki?

FOTO: Arhiv ponudnika
FOTO: Arhiv ponudnika

"Koža je bolj gladka in sveža." — Mateja, Ljubljana, 41 let

"Po prvi uporabi tega seruma je bila moja koža opazno bolj gladka, bolj hidrirana. Vedno sem uporabljala kakovostne izdelke za nego kože, ampak ta serum dela čudeže."
 

FOTO: Arhiv ponudnika
FOTO: Arhiv ponudnika

"Gube so se čudežno zgladile!" — Ivan, Portorož, 45 let

"Serum Botox Power uporabljam že nekaj let. Kdor ve, koliko sem star, je presenečen, saj skoraj nimam gub. To je moja najboljša skrivnost proti gubam."

 

FOTO: Arhiv ponudnika
FOTO: Arhiv ponudnika

"Nikoli več se ne bom odločila za injekcije!" — Metka, Ptuj, 58 let

"Po mesecu dni uporabe botoksa Swiss Power so mislili, da sva s hčerko sestri. Razlika med nama je 20 let! Koža je po uporabi gosta, žametna, gube okoli oči in ustnic so zglajene! Pred nekaj leti sem se odločila za injekcijo, vendar je bilo takrat to mogoče samo v zgornjem delu obraza. Zelo je bilo opazno, da so mišice ohromljene in da obraz ni živ. S serumom Swiss Power sem izjemno zadovoljna, nikoli več se ne bom odločila za injekcije."


Naročnik oglasne vsebine je SWISS POWER LIMITED

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije