Po trendi novice na Mična.si

Objavljeno 28. december 2018 09.05 | Posodobljeno 28. december 2018 09.13 | Piše: P. I.

Če radi prebirate nasvete za srečno partnerstvo, navdihujoče kolumne, novice o modi in lepotnih novostih, opremljanju doma in vas zanima zdrav življenjski slog, odklikajte na micna.si.

FOTO: Internet
micna.si je spletno mesto, kjer najdete koristne nasvete in zadnje trende z najrazličnejših področij. V najbolj brani rubriki O, fant vas čakajo številni nasveti za srečen partnerski odnos in zadovoljivo spolno življenje.
 
image
FOTO: Internet

Rubrika Zakaj ne bi bila fit je obvezno branje za vse, ki vas zanima zdrav življenjski slog (zdrava živila, zdravi načini prehranjevanja, vaje za posamezne dele telesa).
 
image
FOTO: Internet

V rubriki Hedonistka kraljujejo kolumne znanih Slovenk (Ule Furlan, Katarine M. Bajt, Goge Sredojević), uspešnih posameznic, ki s svojim pisanjem opozarjajo na pereče družbene teme, spodbujajo k premisleku in navdihujejo k oblikovanju življenja po svojih željah in merilih.
 
image
FOTO: Črt Piksi

Kako spremeniti bivalni prostor v prijeten dom, kako stanovanje optično povečati, kako opremiti spalnico, da bomo bolje spali, kako do lepše kopalnice brez prenove ... Na vsa vprašanja najdete odgovore v rubriki Uživanje doma.
 
image
FOTO: Internet

Vse o novih lepotnih izdelkih in tudi naravnih načinih za nego telesa se skriva v rubriki Lepota, poseben čar pa ima tudi modna rubrika, v kateri najdete intervjuje z mladimi modnimi oblikovalci, najnovejše svetovne modne trende in nujne modne kose za vsak letni čas.
 
image
GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO FOTO: Iprogressman Getty Images/istockphoto

Več na mična.si!
Deli s prijatelji