Predstavitvena informacija

Priljubljena spletna trgovina odslej z novim imenom

Objavljeno 13. september 2018 15.15 | Posodobljeno 14. september 2018 09.14 | Piše: P. C.

Gotovo poznate spletno prodajalno kozmetike in parfumov Salma in ste pri njih že kdaj opravili nakup. Svojim zvestim starim in navdušenim novim strankam sporočajo, da jih od zdaj naprej najdete pod novim imenom.

Salma Notino
Ime Salma bo tako zamenjalo poimenovanje Notino, enako nazivu podjetja, ki deluje v kar 22 evropskih državah. Koncept trgovine se pri tem ne bo spremenil, saj boste v njej lahko še vedno našli legendarne Armanijeve parfume, sodobno korejsko kozmetiko ali palete senčil Estée Lauder po dostopni ceni.
 

Katere novosti vas čakajo

Spletna prodajalna, ki bo odslej dostopna na naslovu Notino.si, bo ostala nespremenjena. Svoja naročila boste lahko še vedno opravili kadar koli; izdelke dobili po ugodni ceni, jih plačali na preprost način in jih prejeli v doglednem času.
Že registriranim uporabnikom registracije ne bo treba opraviti še enkrat. Vsi podatki, kot so zgodovina nakupov, popusti in profili, bodo ostali enaki. Spremenila se bosta le spletni in e-poštni naslov trgovine (Notino.si; info[at]notino.si).

Več informacij najdete na posodobljeni spletni strani spletne trgovine Notino: https://www.notino.si/.

Največja spletna trgovina s kozmetičnimi izdelki v Evropi

Notino je vseevropska mreža spletnih prodajaln kozmetike in parfumov. Podjetje so ustanovili leta 2004 na Češkem, danes pa deluje v 22 državah po Evropi in načrtuje vstop na nove trge, zato so se letos odločili, da nastopijo pod enim imenom.

image
Največja spletna trgovina s kozmetičnimi izdelki v Evropi

Spletna prodajalna ponuja kozmetiko in parfume priznanih svetovnih blagovnih znamk pa tudi lokalnih proizvajalcev, katerih izdelkov ne najdemo v vseh trgovinah. V svojih prostorih hranijo kar 60.000 izdelkov 1500 proizvajalcev. Nabor ponudbe stalno osvežujejo. Trenutno imajo v svoji ponudbi kar 55.000 parfumov in kozmetičnih izdelkov. Razpolagajo tako z ženskimi parfumi kot tudi moškimi.

Prednostna naloga podjetja je izpolnjevanje visokih standardov storitev, zato sprememba imena spletne trgovine ne bo vplivala ne na kakovost izdelkov ne na hitrost naročanja.

image
Notino / Moški parfumi
image
Notino / Ženski parfumi


Obiščite prenovljeno spletno trgovino Notino.si in sebe ali svoje bližnje razveselite z vrhunskimi izdelki za lepotičenje in nego ali privlačno dišavo za barvito jesen!
Deli s prijatelji