Predstavitvena informacija

Nova nakupovalna izkušnja kar od doma

Ste vedeli, da lahko z nakupovanjem na spletu prihranite čas in denar, od želenih izdelkov pa vas loči le nekaj klikov? Zdaj je tu Shoppster, prva integrirana spletna in televizijska trgovina, ki ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo.
Fotografija: FOTO: Shoppster
Odpri galerijo
FOTO: Shoppster

Shoppster povezuje spletno trgovino Shoppster.com in televizijski kanal Shoppster TV, na katerem ekipa znanih Slovencev za vas preizkuša izbrane izdelke. Voditelji vam v kratkih oddajah v celoti predstavijo odlične izdelke in vam svetujejo glede njihovih prednosti in uporabe. Tako vam ponudijo prav vse informacije, ki jih potrebujete pred nakupom. 

Shoppsterju so se pridružili nekdanji smučarski šampion Jure Košir, televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna, igralca Sašo Stojanov in Vesna Ponorac ter spletni vplivnež Klemen Kopina.
 

Znane blagovne znamke in ekskluzivni izdelki

Izbirate lahko med bogato ponudbo priznanih blagovnih znamk iz številnih kategorij, med drugim bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, izdelkov za dom ter mnogih novosti s področja kozmetike, nakita in drugih. Poleg tega so na voljo tudi edinstveni izdelki lastne blagovne znamke, kmalu bodo predstavljene linije izdelkov voditeljev, ponudba pa se bo tudi v prihodnje nenehno širila in posodabljala.

FOTO: Shoppster
FOTO: Shoppster

Z rednimi akcijami do lepih prihrankov

Na Shoppsterju boste našli tudi številne redne tedenske, vikend in mesečne akcije. Že novembra je tukaj promocija Black Friday, v kateri je po znižanih cenah na voljo več kot 500 izdelkov iz več kot desetih kategorij. Na spletni strani bodo redno objavljeni tudi drugi popusti, ki bodo poskrbeli, da bodo vaši nakupi še bolj ugodni.

FOTO: Shoppster
FOTO: Shoppster

Preklopite na Shoppster

Shoppster TV si lahko ogledate na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini Shoppster.com ali pa na družbenem omrežju YouTube, ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu pa lahko za naročilo izdelkov pokličete tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije