SHEEN ŠOKIRAL

Na družinsko večerjo pripeljal prostitutko

Charlie Sheen je na zahvalni dan gostil dekle na poziv. Že bivša žena Denise Richards se je njegovih izpadov navadila.
Fotografija: Z Denise Richards sta bila poročena med junijem 2002 in marcem 2005. Foto: Guliver
Odpri galerijo
Z Denise Richards sta bila poročena med junijem 2002 in marcem 2005. Foto: Guliver

Igralec Charlie Sheen ima precej masla na glavi in biti njegova žena je bilo zagotovo vse prej kot sanjsko. Da je redno skrbel za incidente, ki bi ob pamet spravili vsako običajno žensko, je pred kratkim potrdila zgodba njegove bivše žene Denise Richards. Ta je v resničnostni oddaji Real Housewives of Beverly Hills dejala, da je Charlie nekoč na večerjo za zahvalni dan, ki je v Ameriki družinski praznik, skorajda enak božiču, pripeljal prostitutko. Zvezda humoristične nanizanke Dva moža in pol (2003−2015) je njeno izjavo potrdil. »Njena zgodba v zvezi z zahvalnim dnem je popolnoma resnična. Puran, ki sem ga prinesel, je bila v resnici kraljica noči in kanček vlačuge,« je priznal 53-letnik. Incident se je zgodil po tem, ko sta se z Denise že razšla.



Kljub temu da je bila 48-letnica, mati treh otrok, nad obiskovalko zgrožena, je vseeno pogrnila mizo tudi zanjo. »Celo prostitutke si zaslužijo imeti kosilo za zahvalni dan,« je opisala misli, ki so se ji podile po glavi. Denise je povedala tudi, da jo je zakon s Charliejem grozljivo postaral.

Srečna z novim

Denise in Charlie sta bila poročena med junijem 2002 in marcem 2005. Zahtevek za ločitev je vložila, ko je nosila hčerko Lolo, ki je danes stara 13 let. Igralka ima s Sheenom še 15-letno hčerko Sam, leta 2011 pa je posvojila danes sedemletno Eloise. Kljub burni zgodovini se igralka z zvezdnikom trudi ostati v dobrih odnosih. »Ne glede na vse, kar sva imela s Charliejem, ga vedno povabim na vse dogodke, ki so povezani z otroki. Tudi če pripelje prostitutko kot spremljevalko, mi je vseeno. Je, kakršen je,« bivšemu možu ne zameri Denise. Lepotica se je septembra lani spet poročila, tokrat z igralcem Aaronom Phypersom. »Čudovit je s hčerami, mojo najmlajšo pa je posvojil, tako da je vse zares čudovito,« je povedala o drugem možu.

Danes je srečna z Aaronom Phypersom.
Danes je srečna z Aaronom Phypersom.

Prerojeni Charlie

Charlie, ki je nekoč zajemal alkohol in mamila z veliko žlico, danes poskuša živeti čim bolj zdravo. Pred kratkim je slavil leto dni, odkar ni poskusil niti kapljice alkohola. »To se je moralo končati. Zdaj se počutim dobro. Pred leti mi je že uspelo, da sem se odrekel alkoholu in mamilom, zato sem vedel, da to zmorem znova. In glejte, spet mi je uspelo. Pred novim letom sem sprejel nekaj odločitev, ki jih že uresničujem. Moram pa še prenehati kaditi. Kajenje nikakor ni dobro,« je razkril.

»Seveda sem vesel, da sem vnesel spremembe v svoje življenje, to je spodbuda za napredovanje na zasebnem in poslovnem nivoju. Končno sem postal nekdo, na katerega se ljudje lahko zanesejo.« Igralec je leta 2015 odkril, da je okužen z virusom HIV. Sumi, da ga je dobil med nezaščitenim spolnim odnosom s transseksualno prostitutko. »Pri 28 se mi je sanjalo, da nosim okrog vratu velik znak z napisom Aids,« je povedal Sheen, ki meni, da so bile te sanje preroške. Danes teče, plava in izvaja jogo.

Charlie Sheen zdaj prakticira jogo. FOTO: Guliver/X17
Charlie Sheen zdaj prakticira jogo. FOTO: Guliver/X17

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije