MODNI NAVDIH

Magic Aleksander čaral na modni brvi

Vladimira Skale je s svojo ekipo pripravila večer za modne sladokusce. Modni navdihi so po tednu mode v Ljubljani razveselili tudi Celjanke.
Fotografija: Andreja Erjavec, lastnica trgovine Sisley v Celju, v družbi frizerke Aleksandre Lever FOTOGRAFIJE: Gregor KatiČ
Odpri galerijo
Andreja Erjavec, lastnica trgovine Sisley v Celju, v družbi frizerke Aleksandre Lever FOTOGRAFIJE: Gregor KatiČ

Moda nam zagotovo kroji vsakdan, ljudje, predvsem poslovneži in vsi, ki se tako in drugače spogledujejo z njo, pa seveda morajo biti modno ozaveščeni. Prav to je Celjanko Vladimiro Skale pred 21 leti napeljalo na zamisel, da bi tudi v knežjem mestu prirejala modne dogodke oziroma revije, na katerih bi se predstavili domači modni ustvarjalci, po drugi strani pa bi tudi tisti, ki ne živijo v Ljubljani, lahko videli, kaj je določeno sezono modno. Tako so se rodili Modni navdihi, ki Celjanke in Celjane in tudi druge oplajajo z modnimi novostmi in smernicami. »Večer modnih navdihov je večer novosti, modnega dogajanja, ozaveščenosti. Predstavimo blagovne znamke, ki predstavijo svojo vizijo, smernice, pogled na modo, na modno revijo pa povabimo najboljše stranke in poslovne partnerje. Gre, skratka, za modno kultiviranost, spoštovanje in izjemno modno predstavitev,« pravi Vladimira Skale, ki ima pri organizaciji tudi podporo Mestne občine Celje, predvsem pa ji uspe k sodelovanju privabiti številne ugledne poslovne partnerje iz Celja in okolice. Ne nazadnje tudi Celje premore odlične modne kreatorje, med njimi zagotovo izstopa Jolanda Thaler.

Že začetek večera je bil v znamenju prestiža, saj se je pred Celjskim domom bohotil zadnji model BMW v metalni barvi šampanjca, letošnje modne navdihe pa je s svojimi vrhunskimi triki popestril eden najuspešnejših mladih iluzionistov Magic Aleksander, Celjan, ki se mu vse bolj odpirajo poti ne samo v Evropi, temveč tudi v svetu. Dogodek je izjemen tudi zaradi avdio- in videoprojekcije, zgodbe, ki jo zasnuje najboljša video- in avdioekipa v Sloveniji s Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije z režiserjem Alenom Pavšarjem ter producentko Matejo Zorko Pavšar na čelu. Za kulinarično modno razvajanje so tudi tokrat poskrbeli dijaki in učitelji vrhunske ekipe Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje. Za oblikovanje pričesk in podob žensk in moških na splošno že 21 let skrbi Darja Kocmut Žižek iz Hair centra Darja z ekipo, ki pripravi tudi ekipo protokola, manekenk in manekenov, celostni podobi pa piko na i dodata mojstrici ličenja Tea in Lucija Koželj z ekipo, v kateri so Sarah Dominković, Tamara Ivanović, Valerija Kokotec, Tjaša Pogačar in lmedina Rizvanaj, ki se šolajo v programu za frizerke na celjskem šolskem centru, srednji šoli za storitvene dejavnosti in logistiko. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije