POROKA

FOTO: Sanjska obleka za sanjski dogodek

V modnih prestolnicah so se že odvrtele najbolj očarljive modne revije leta – predstavitve poročnih oblek za leto 2020.
Fotografija: Nevesta Monique Lhuillier deluje kot iz pravljice.
Odpri galerijo
Nevesta Monique Lhuillier deluje kot iz pravljice.

Najvidnejša imena poročne mode so poskrbela, da bodo neveste, ki nameravajo stopiti pred oltar leta 2020, zažarele v vsej svoji lepoti ne glede na slog, za katerega se bodo odločile.

Nova romantika

Kraljica poročnih oblačil Vera Wang je svojo poročno kolekcijo opremila s predimenzioniranimi cvetovi iz blaga. Razkošne, hkrati pa romantične poročne obleke so narejene iz več plasti blaga in asimetrično krojene. Iz vsakega kota so videti drugače, še posebno osupljiv pa je pogled z zadnje strani, kjer pogosto presenetijo s čutno razgaljenim hrbtom. Oblikovalka je tokratno
Če sanjate o dramatičnem prihodu na poročno prizorišče, so kreacije Vere Wang prava izbira za vas.
Če sanjate o dramatičnem prihodu na poročno prizorišče, so kreacije Vere Wang prava izbira za vas.
kolekcijo, v kateri poleg belih najdemo tudi pastelne rožnate in turkizne kreacije, primerjala s slovitimi Laduréejevimi macaroni.

Tiste, ki so občudovale preprosto Givenchyjevo kreacijo, v katero se je za svojo poroko odela Meghan Markle, bodo svojo sanjsko obleko našle med poročnimi kreacijami Caroline Herrera. Prava zvezda njihove poročne kolekcije, ki jo je (tokrat drugič) oblikoval Wes Gordon, je moderna različica klasične elegantne poročne obleke brez odvečnega kiča. Prefinjenim modnim navdušenkam, ki se želijo izogniti tradicionalnim poročnim oblekam, bodo na kožo pisane poročne kreacije Oscarja de la Rente. Med njimi izstopa eleganten hlačni komplet. Za dramatični učinek, ki je rdeča nit celotne kolekcije, poskrbi markantna pentlja na hrbtu.

Čista romantika

Za pravljično poroko potrebujete pravljično obleko, in med poročnimi kolekcijami 2020 ni nihče bolje pričaral pravljice z obleko
Idealno poročno kreacijo za modne sladokuske je ustvaril Oscar de la Renta.
Idealno poročno kreacijo za modne sladokuske je ustvaril Oscar de la Renta.
kot Monique Lhuillier. Med njenimi poročnimi kreacijami za prihodnje leto je najti razkošno belo obleko z dolgim krilom, ki plapola še metre za nevesto, pa tudi sanjske ohlapne obleke s cvetnim potiskom, v katerih nevesta spominja na junakinjo kake knjižne romance. Kot je namignila že oblikovalka, je obleka še posebno primerna za poroke na vrtu kake čudovite toskanske vile.


Modna oblikovalka Alice Temperley v poročni kolekciji za leto 2020 prisega na čisto romantiko, njene neveste delujejo, kot da
Navidezna preprostost iz Temperleyja
Navidezna preprostost iz Temperleyja
so v poročno obleko smuknile po trenutnem navdihu. Navidezna preprostost oblek, ki so začinjene s komaj opaznimi seksi poudarki, naredi izjemno ženstven vtis. Nekatere kreacije so okrašene z umetelno našitimi dodatki, druge očarajo z imenitnimi čipkami.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije