KOPALKE

FOTO: Lepotice v vročih krpicah

Objavljeno 03. julij 2019 18.45 | Posodobljeno 03. julij 2019 18.45 | Piše: S. N.

Liscina seksi kolekcija, ki so jo predstavljala dekleta iz več držav, diši po Afriki. Spalne srajčke, drzno izrezani modrčki in visoke hlačke slavijo žensko lepoto.

Maja Zupan, miss Slovenije 2017 FOTOGRAFIJE: Mediaspeed.net
Portoroški Hotel Bernardin je bil že tradicionalno stičišče seksi kopalk in spodnjega perila, ki so ga po modni pisti nosile znane manekenke. Ponosno so predstavljale delo slovenskih oblikovalcev pa tudi šivilj iz Posavja.

image
Ariana Hodžić, miss turizma 2018
Mogoče ne poznate več imen vseh misic in najlepših modelov, ki jih zadnja leta izbiramo na različnih lepotnih izborih. Zato smo jih nekaj poiskali za vas! Lisca, slovenska modna znamka perila in kopalk, nas vedno znova preseneča z vročimi fotografijami lepotic – tokrat jih lahko občudujemo v novi kolekciji perila in kopalk za leto 2020.

Na modni pisti so seksi kolekcijo, ki tokrat močno diši po Afriki, predstavljala dekleta iz zelo različnih držav – Lisca, ki sicer prodaja na več kot 30 trgih, je k sodelovanju povabila manekenke iz Hrvaške, Srbije, Makedonije in celo Brazilije. Slovenske barve so med drugim zastopale nekatere nosilke lent.

image
Emma Peralta, zmagovalka World Top Model Slovenije 2018
Svetlolasa Maja Zupan, miss Slovenije 2017, je pokazala svoje dolge noge v seksi high-leg, visoko izrezanih hlačkah, ki so menda zadnji modni hit. Morda še niste slišali za izbor World Top Model Slovenije, boste pa zdaj gotovo bolj pozorni na zmagovalko leta 2018, Emmo Peralta. Svoje razkošne atribute je pokazala tudi Ariana Hodžić, aktualna miss turizma Slovenije.

image
Lastnika Lisce Vesna in Dari Južna
Sicer pa Lisca dokazuje, da tudi v Sloveniji znamo kreirati seksi modne krpice. Prosojne spalne srajčke, drzno izrezani modrčki, visoke hlačke, ki smo jih nekoč že imele v omari … bodo navduševale ne le suhih deklet, pač pa tudi tiste z nekaj več oblinami.
Belo, rdeče ali črno perilo, afriške, cvetlične ali mornarske kopalke – katere prepričajo vas?
Deli s prijatelji