SPODNJE PERILO

FOTO: Čipke in saten tudi za moške

Avstralska spletna trgovina se je odločila moškim ponuditi drugačno perilo. Izbirajo lahko med nedrčki, čipkastimi spodnjicami, bodiji, kopalkami.
Fotografija: Moški se pri spodnjih hlačkah držijo bolj klasičnih oblik.
Odpri galerijo
Moški se pri spodnjih hlačkah držijo bolj klasičnih oblik.

Ženske imajo na izbiro ogromno različnih modelov spodnjega perila, izbirajo lahko tudi med veliko materiali, moški pa so imeli še nedavno precej manj izbire. A avstralsko podjetje je temu naredilo konec. V svoji spletni trgovini namreč ponujajo ne le različne modele spodnjih hlačk, tudi čipkastih, ampak tudi nedrčke za moške, bodije in spodnje majice pa tudi kopalke.

Čipkast nedrček zanj? Zakaj pa ne.
Čipkast nedrček zanj? Zakaj pa ne.

Perilo oglašujejo kot luksuzno in temu primerni so tudi materiali. Kupci lahko denimo izbirajo med svilo, satenom in kakovostnim bombažem, primerne pa so cene, saj je treba za spodnjice in nedrčke odšteti dobrih 20 evrov, spodnje majice, bodiji in enodelne kopalke pa so nekoliko dražji, od trideset evrov navzgor.

Kot so zapisali na strani spletne trgovine, ki svoje perilo dostavlja tudi v Slovenijo, kupcev ne ocenjujejo: »Prodajamo spodnje perilo za moške. Ne zanima nas, ali ste homoseksualec, heteroseksualec, republikanec, anglikanec, Marsovec ali kar koli drugega. Mi samo oblikujemo in izdelujemo privlačno luksuzno spodnje perilo za moške.«

Najbolje prodajani izdelek lanskega leta.
Najbolje prodajani izdelek lanskega leta.

Lani je bil njihov najbolj prodajani izdelek modra enodelna kombinežica z odprtim hrbtom in kratkimi hlačami z obrobo iz črne čipke. Preostali štirje najbolj prodajali izdelki lanskega leta so bile spodnje hlačke. Moški imajo v glavnem raje klasične modele kot denimo tangice ali zelo nizke hlačke, saten pa je njihov najljubši material, vsaj po statistiki spletne trgovine sodeč.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije